Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

TUI και Atlantica Hotels & Resorts επεκτείνουν τη συνεργασία τους

05/05/2023
90 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Άνοιξε στα τέλη Απριλίου το ανανεωμένο ξενοδοχείο TUI Blue Atlantica Sungarden Park στην Αγία Νάπα της Κύπρου, που είναι ενταγμένο στο κοινό χαρτοφυλάκιο της TUI και της Atlantica Hotels & Resorts της κυπριακής οικογένειας Νικολαΐδη.

Το ξενοδοχείο έχει επεκταθεί κατά 33 δωμάτια, φτάνοντας στα 191, ενώ δημιουργήθηκε ολοκαίνουργιος χώρος σπα καθώς και χώρος ευεξίας με θέα στη θάλασσα. Επίσης, λειτουργεί TUI Kids Club για τους μικρότερους επισκέπτες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το κοινό μας χαρτοφυλάκιο να μεγαλώνει, λίγο πριν από τη νέα και πολλά υποσχόμενη καλοκαιρινή σεζόν. Η Atlantica είναι ένας εξαιρετικός και σημαντικός συνεργάτης για την ανάπτυξη των ξενοδοχείων μας στην Ανατολική Μεσόγειο εδώ και πολλά χρόνια», λέει ο Peter Krueger, Chief Strategy Officer και Chief Executive Officer Holiday Experiences του Ομίλου TUI. «Η οικογένεια Nicolaides και η ομάδα της δημιουργούν μοναδικές και βιώσιμες ξενοδοχειακές εμπειρίες με την ελληνική και κυπριακή φιλοξενία στον πυρήνα τους. Οι πελάτες από όλες τις αγορές  μας συρρέουν στις παραλίες και τις πισίνες των ξενοδοχείων Atlantica. O μεγάλος αριθμός επισκεπτών που επιστρέφουν μιλάει από μόνος του».

«Η συνεργασία με την TUI για πάνω από δύο δεκαετίες τώρα, ήταν μια πραγματική ιστορία επιτυχίας. Η συνεχής επέκταση νέων και υφιστάμενων ξενοδοχείων και θέρετρων δείχνει την κοινή μας δέσμευση να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας από την TUI την καλύτερη εμπειρία διακοπών κατά την άφιξή τους στην Ανατολική Μεσόγειο», λέει ο Δημήτρης Νικολαΐδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Atlantica Hotels & Resorts. «Είμαι πολύ σίγουρος ότι η καλοκαιρινή σεζόν του 2023 που μόλις ξεκινάει θα μας ανεβάσει πάνω από 500.000 επισκέπτες για πρώτη φορά – ένα σημαντικό ορόσημο αλλά και μια περαιτέρω απόδειξη πόσο δημοφιλείς έχουν γίνει οι προορισμοί μας, Ελλάδα και Κύπρος, τα τελευταία χρόνια».

Η συνεργασία μεταξύ της TUI και της Atlantica Hotels & Resorts ξεκίνησε με την αποκλειστική διανομή τεσσάρων ξενοδοχείων. Σήμερα, η κοινοπραξία των δύο εταιρειών, που ιδρύθηκε το 2001, περιλαμβάνει 46 ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Ήδη το 2022 περίπου μισό εκατομμύριο επισκέπτες της TUI πέρασαν τις διακοπές τους σε ένα ξενοδοχείο Atlantica. Η κοινοπραξία λειτουργεί ξενοδοχεία με τη δική της επωνυμία καθώς και μονάδες με τα εμπορικά σήματα TUI Blue, TUI Magic Life ή TUI Suneo.

Η Atlantica Hotels & Resorts δεσμεύεται για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στα φετινά TUI Global Hotel Awards 2023, η ξενοδοχειακή εταιρεία αναγνωρίστηκε για την καινοτομία αειφορίας. Το βραβείο απονεμήθηκε για τις προσπάθειές της να εφαρμόσει νέα τεχνολογία για να επιταχύνει τον βιώσιμο μετασχηματισμό για την εταιρεία και τον κλάδο. Τρανό παράδειγμα οι προσπάθειές τους στο νησί της Ρόδου. όπου έχουν επενδύσει στην τελευταία τεχνολογία ηλιακών πάνελ, ηλεκτροκίνηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μονάδα αφαλάτωσης νερού και για τη συμμετοχή τους στο Co-Lab Rhodes.

Πηγή tornosnews.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ