Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Βίλια: Ηγούμενος κατηγορείται ότι πυροβόλησε 45χρονο που είχε πάει να μονάσει, γιατί του ζήτησε χρήματα για τα μεροκάματα που έκανε στη μονή

08/06/2022
85 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ηγούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο 45χρονο που είχε πάει να μονάσει και δούλευε σε εργασίες στη μονή

Συναγερμός σήμανε στα Βίλια, όταν ηγούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο έναν πιστό, που του ζητούσε χρήματα για τα μεροκάματα που έκανε στη μονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος είχε πάει να μονάσει για 15 ημέρες στην Ιερά Μονή που βρίσκεται στα όρια της Αττικής με τη Βοιωτία. Όσο καιρό έμενε εκεί, δούλευε και βοηθούσε σε εργασίες τους μοναχούς.

Λίγο καιρό αργότερα, πληροφορήθηκε ότι όσοι εργάζονται εκεί πληρώνονται από τον ηγούμενο. Τότε και εκείνος αποφάσισε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του. Ο ηγούμενος του εξήγησε ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο και του ζήτησε να επιστρέψει στο δωμάτιο του.

Όμως ο 45χρονος έφυγε από τη μονή και γύρισε μαζί με δύο φίλους του, ζητώντας επιτακτικά τα μεροκάματά του. Λίγη ώρα αργότερα, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο ηγούμενος πυροβόλησε με την καραμπίνα τον άνδρα στο χέρι.


Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νίκαιας, όπου του αφαίρεσαν την βολίδα. Ο Ηγούμενος αρχικά εγκατέλειψε την Ιερά Μονή, όμως τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Κοινωνία
Κοινωνία 08/06 - 13:52
Εγκλήματα
Αυτός θα αγιάσει θα τον ανακηρυξουν τον άγιο της βίας της μπαμπεσιας και των όπλων..... Πόσα πια να χωρέσουν κάτω από τα ράσα.......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ