Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Βόλος: Ιδιοκτήτης βενζινάδικου κάλεσε το 100 για να συλλάβει οικογένεια για 20 ευρώ βενζίνη - Τα πλήρωσε τελικά αστυνομικός

03/11/2022
177 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η οικογένεια δεν είχε μετρητά και η κάρτα δεν «περνούσε» από το POS

Απειλή για σύλληψη δέχθηκε μία οικογένεια στον Βόλο όταν έβαλε 20 ευρώ βενζίνη σε πρατήριο καυσίμων, αλλά η κάρτα τους δεν «περνούσε» από το μηχάνημα POS και δεν είχαν μετρητά μαζί τους για να πληρώσουν.

 

 Χωρίς να δείχνει κατανόηση, ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου διέταξε την παραμονή της οικογένειας στο σημείο και κάλεσε την Αστυνομία, παρόλο που διαβεβαίωσαν τους υπαλλήλους ότι θα άφηναν ταυτότητα για να φύγουν για λίγο και να επιστρέψουν με τα χρήματα.
 
 
Όταν έφτασε στο πρατήριο ο αστυνομικός που κλήθηκε από τον πρατηριούχο για να συλλάβει την οικογένεια, δήλωσε: «Δεν είσαι με τα καλά σου που θα συλλάβω οικογένεια με μικρά παιδιά»ενώ στη συνέχεια πλήρωσε το αντίτιμο, δίνοντας τέλος στην οικογενειακή περιπέτεια.
 

 Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

 

Πώς ξεκίνησε η περιπέτεια

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», οικογένεια που είχε πάει στο πρατήριο για να βάλει βενζίνη βρέθηκε σε «ομηρία» από τον πρατηριούχο, όταν η κάρτα με την οποία ο πατέρας επιχείρησε να πληρώσει το αντίτιμο δεν περνούσε από το μηχάνημα POS, επειδή είχε απομαγνητιστεί, όπως αποδείχθηκε.

 

 Ο πατέρας, η μητέρα και οι δύο μικρές κόρες τους, ηλικίας 4,5 και 8,5 ετών, είχαν πάει στο σούπερ μάρκετ για τα ψώνια της εβδομάδας. Επιστρέφοντας στο σπίτι, σταμάτησαν στο πρατήριο καυσίμων για να βάλουν βενζίνη. Έβαλαν βενζίνη αξίας 20 ευρώ προτού η μητέρα βγει από το αυτοκίνητο προκειμένου να πάει στο εσωτερικό του πρατηρίου για να πληρώσει μέσω κάρτας το αντίτιμο. Η κάρτα, όμως, δεν περνούσε.

 

 Η γυναίκα πρότεινε στην υπάλληλο να αφήσει την αστυνομική ταυτότητά της, να επιστρέψει η οικογένεια στο σπίτι και να της φέρει τα 20 ευρώ.

 

 Ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε από την υπάλληλο και είπε: «Να μείνουν εκεί που είναι. Τους βλέπω από τις κάμερες. Κάλεσε την Αστυνομία».

 

 «Δεν είσαι με τα καλά σου που θα συλλάβω οικογένεια με μικρά παιδιά», φέρεται να είπε ο αστυνομικός που έφτασε στο σημείο και έβγαλε αμέσως ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, το έδωσε στην υπάλληλο και έληξε την «ομηρία» της τετραμελούς οικογένειας.

 

 Ο πατέρας ζήτησε το όνομα του αστυνομικού προκειμένου να του επιστρέψει πίσω τα χρήματα. Εκείνος δεν το δέχτηκε.        


parapolitika.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ