Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Βράβευση του κ. Βαγγέλη Κρητικού για την προσφορά του στην Ελληνική Κοινωνία

11/01/2024
103 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΠΑΝΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Την Παρασκευή 08/12/2023 στην αίθουσα δεξιώσεων ΑΒΑΚΕΙΟΝ βραβεύτηκε ο κ. Κρητικός Ευάγγελος , πρόεδρος της Πανδωδεκανησιάκης Ενωσης και ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της KRITIKOS SHIPPING LINES MARITIME COMPANY  - KRITIKOS GROUP OF COMPANIES για την προσφορά του ως προσωπικότητα της Ελληνικής Ναυτιλίας στην Ελληνική κοινωνία, βραβεύτηκε με το βραβείο VAPORIA AWARDS 2023 από τον οργανισμό VAPORIA MARINE / AWARDS.

H επιλογή του έγινε ανάμεσα  σε δεκάδες προσωπικότητες  του Ναυτιλιακού  χώρου , του ελληνικού επιχειρείν και του κοινωνικού γίγνεσθαι.   Τα κριτήρια με  βάση τα οποία επιλέχθηκε είναι οι καινοτόμες δράσεις του στα κοινωνικά δρώμενα και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει τοσο σε εθνικο όσο και se πανευρωπαϊκό επίπεδο με απτά και σαφή αποτελέσματα τόσο σε θεσμικό , όσο και σε οικονομικό , και  κοινωνικό επίπεδο που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα εκατομμύριων ευρωπαίων  πολιτων.

Το βραβείο το παρέλαβε από τον Βουλευτή Κέρκυρας και τομεάρχη ναυτιλίας και  νησιωτικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτη Αλέκο,  ο οποίος εκπροσωπούσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελακη Στέφανο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν υπουργοί , βουλευτές , γενικοί γραμματείς ξένοι διπλωμάτες και πλήθος προσωπικοτήτων της ελληνικής ναυτιλίας και κοινωνίας .

 

 Εκ της γραμματείας


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ