Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Χανιά: Ιερέας κατηγορείται πως χτυπούσε και βίαζε τη σύζυγό του από 14 ετών

26/09/2024
46 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει πλέον μία σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά, όπου ένας ιερέας, 74χρονων σήμερα, κατηγορείται πως χτυπούσε και βίαζε τη 64χρονη –σήμερα– σύζυγό του από τότε που ήταν 14 ετών.

Η πρεσβυτέρα στα Χανιά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ η υπόθεση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το neakriti.gr, αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο όταν η κόρη τους κατήγγειλε τον 74χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω υβριστικούς και απειλητικού τηλεφώνου που έλαβε από τον ίδιο.

Μήνυση σε βάρος του σύζυγού της υπέβαλε και η 64χρονη γυναίκα στα Χανιά, με αποτέλεσμα να «ξετυλιχθεί» όλος ο εφιάλτης που ζούσε τα τελευταία 50 χρόνια στα χέρια του.

Χανιά: Το χρονικό ενός εφιάλτη

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, από την αρχή της έγγαμης συμβίωσης ο ιερέας έδειξε το βίαιο, άγριο και επιθετικό πρόσωπό του, αφού με κάθε ευκαιρία ασκούσε κάθε μορφής βία – σωματική, λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική – σε βάρος γυναίκας του καταπατώντας την αξιοπρέπειά της.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο 74χρονος σε εκρήξεις παράλογης και παθολογικής ζήλιας, της είχε απαγορεύσει τα τελευταία είκοσι χρόνια να μεταλάβει, καθώς στα μάτια του ήταν αμαρτωλή. 

Ο ιερέας παντρεύτηκε την πρεσβυτέρα πριν από 50 χρόνια, όταν η 64χρονη σήμερα, γυναίκα ήταν μόλις 14 ετών και άμεσα ξεκίνησε να την κακοποιεί.  Η κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του επί μισό αιώνα, καταγραφόταν λεπτομερώς από την ίδια σε ένα ημερολόγιο που κρατούσε κρυφό από όλους.

Εκεί περιγράφει κάθε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που υπέστη, μεταξύ αυτών και βιασμούς, ενώ αναφέρει πως ο ιερέας τη χτυπούσε ακόμα και επειδή είχε χαιρετήσει τους γείτονες. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, υπέμενε τα βασανιστήρια καθώς έπρεπε να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά τους, που όπως καταγγέλλεται, γίνονταν συχνά μάρτυρες της σε επικίνδυνο βαθμό βιαιότητας του φερόμενου ως δράστη. 


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ