Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Black out στις επιχειρήσεις της Κω εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων Covid στο προσωπικό

23/06/2022
1638 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ένα επιπλέον πρόβλημα έχουν να αντιμετωπίσουν τις τελευταίες ημέρες οι επιχειρήσεις πάσης φύσεως στην Κω, καθώς ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων στους εργαζόμενους με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτή την στιγμή τεράστιο θέμα λειτουργίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί , ξενοδοχεία , καφέ , εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα και όχι μόνο,  προσπαθούν να βρουν λύση είτε με το υπάρχων ανθρώπινο δυναμικό, είτε με την εύρεση εκτάκτου προσωπικού κάτι που μοιάζει με λαχείο αφού φέτος είναι οξυμένο το ζήτημα εύρεσης προσωπικού.
Τα επιδημιολογικά στοιχεία στην Κω έχουν αρχίσει να προκαλούν ανησυχία στους ειδικούς αλλά και στους επαγγελματίες καθώς ο ιός επέστρεψε για τα καλά, στην καρδιά του καλοκαιριού.
Δεδομένου των παραπάνω, καλό θα είναι οι πελάτες να επιδείξουν κατανόηση και υπομονή σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς η μεταδοτικότητα του Covid είναι σε υψηλά επίπεδα τις τελευταίες ημέρες.
Το ευτύχημα είναι ότι σύμφωνα με δηλώσεις σήμερα το πρωί στο Ράδιο Πρώτο 91.5 της προέδρου των νοσοκομειακών ιατρών κα. Κατερίνα Γαβαλά, οι νοσηλείες είναι σε χαμηλό επίπεδο παρά τα αυξημένα κρούσματα.
Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/06 - 00:43
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΥΤΕΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΡΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΗΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ