Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παρακολουθήστε live την συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημ. Αρχής

29/02/2024
258 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 1η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα θέματα της συνεδρίασης είναι τα εξής:

1. Ενημέρωση για το νέο Νεκροταφείο Κεφάλου, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ζερβός Εμμανουήλ).

2. Ενημέρωση για το νέο Δημοτικό σχολείο και το συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Αντιμάχειας, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Σταμάτιος Λοΐζος).

3. Ενημέρωση για τον προγραμματισμό που αφορά στην κάλυψη των κενών (ελλείψεων) σε σχολικές αίθουσες και κτήρια, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Χατζηχριστοφής Παναγιώτης).

4. Ενημέρωση για την τουριστική πολιτική Δήμου Κω και ο ρόλος του ΚΩ.ΑΝ. Α.Ε. για την υποστήριξη του εγχειρήματος, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρός).

5. Ενημέρωση για την αξιοποίηση των θερμών – διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί από τη δημοτική αρχή και πολιτική στόχευση, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Αβρίθης Παναγιώτης).

6. Ενημέρωση για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής στον τομέα του Αθλητισμού (2024-2028), (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Χρυσόπουλος Αλέξανδρος).

7. Ενημέρωση για την επέκταση της Μαρίνας και του μόλου κρουαζιερόπλοιων, ως δύο μεγάλων στόχων της δημοτικής αρχής και ενέργειες υλοποίησης, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Καμπουράκης Σταμάτιος). 

8. Ενημέρωση για το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Κ. Κω και η στοχοθεσία της δημοτικής Αρχής, (Δημοτική Σύμβουλος, κα. Κασσιώτη Γεωργία).

9. Ενημέρωση για την αποκατάσταση και λειτουργία του 3ου δημοτικού σχολείου Κω (Αζίλο), (Δημοτική Σύμβουλος, κα. Μακρή Κυριακή). 

10. Ενημέρωση για τη μελέτη που αφορά στην αντιμετώπιση διάβρωσης της ακτογραμμής στο Καμάρι Κεφάλου, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κοκαλάκης Γεώργιος)

Παρακολουθήστε εδώ ζωντανά την συνεδρίαση


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/03 - 07:48
Η Κως ατυχησε,......
Δημαρχε στα λόγια είσαι πρώτος στα έργα ΜΗΔΕΝ..... Δυστυχώς η Κως ατυχησε......
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/02 - 21:03
Υπάρχει και η κεφαλος
Καλησπέρα σας αυτό που είναι προτεραιότητα και πρέπει να γίνει γρήγορα είναι το αποχέτευσης στην παραλία κεφαλος γιατί δεν αντέχουμε άλλο τα λύματα να πέφτουν στους ποταμούς

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ