Μόνο στην Κω και στην Δράμα, όπως ενημέρωσε ο Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης, βγήκαν άγονοι οι διαγωνισμοί για τους Παθολόγους, σε αντίθεση με άλλα νοσοκομεία που ενισχύθηκαν σημαντικά, γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά, ότι η Κως συνεχίζει να έχει "κακό όνομα' στο ιατρικό χώρο, ε αποτέλεσμα ελάχιστοι έως κανένας γιατρός να μην θέλει να έρθει στο νοσοκομείο Κω.
Αντίθετα, το νοσοκομείο Καλύμνου, όπως ενημέρωσε και ο Διοικητής κ. Φανιός (είναι ανάμεσα στους επικρατέστερους για τη θέση του Διοικητή του νοσοκομείου Κω) θα ενισχυθεί με 2 Παθολόγους και 2 Καρδιολόγους.
Aναυτικά, η δημοσίευση του κ. Φανιού:
Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα χαράς για το Νοσοκομείο Καλύμνου.
Υπογράφηκαν οι αποφάσεις πρόσληψης:
- Του ιατρού ειδικότητας Καρδιολογίας κυρίου Μικέ Κουκουβά.
- Του ιατρού ειδικότητας Καρδιολογίας κυρίου Ελευθερίου Κουρούνη.
Οι
δύο ιατροί πέρασαν με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής τους με βάση την τελευταία προκήρυξη και αναμένουμε τη δημοσίευση των αποφάσεων στο ΦΕΚ για να τους υποδεχθούμε στο νοσοκομείο. Πολύ σύντομα θα υποδεχθούμε και μόνιμο ακτινολόγο, η διαδικασία επιλογής του είναι σε εξέλιξη.
Επίσης είναι ιδιαίτερη η χαρά μας διότι εγκρίθηκε το αίτημά μας και υπογράφηκε η πρόσληψη :
- Του ιατρού ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας κυρίου Γεωργίου Γκόγκου.
- Της ιατρού ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας κυρίας Νίκης Ταουκτσή.
Εντός των επόμενων ημερών με τη ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων θα αναλάβουν υπηρεσία στο Νοσοκομείο.
Το Νοσοκομείο της Καλύμνου έχει αλλάξει και αυτό αποδεικνύεται εμπράκτως καθώς έχει καταστεί ελκυστικό σε νέους γιατρούς.
Είναι σε εξέλιξη διαδικασίες για την έγκριση πρόσληψης και άλλων ιατρών και λοιπού προσωπικού που επιθυμεί τη συνεργασία μαζι μας.