Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δεν κάνει «στην άκρη» για τον γιο του ο πρίγκιπας Κάρολος – Θέλει να γίνει βασιλιάς

14/11/2020
97 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Να μην παραμερίσει για να γίνει βασιλιάς ο γιος του Ουίλιαμ, φέρεται να έχει αποφασίσει ο πρίγκιπας Κάρολος, σύμφωνα με βασιλικό βιογράφο που μίλησε στη Daily Mail.

Να ασκήσει το δικαίωμά του και να καθίσει στο θρόνο του φαίνεται πως έχει αποφασίσει ο πρίγκιπας Κάρολος, αρνούμενος να παραμερίσει για να πάρει τη θέση ο γιος του Ουίλιαμ. Την είδηση έδωσε στη Daily Mail ο βασιλικός βιογράφος Ρόμπερτ Λάσεϊ. 

Ο συγγραφέας κυκλοφόρησε πρόσφατα το βιβλίο του «Η μάχη των αδελφών» που αναφέρεται στη ρήξη των σχέσεων Ουίλιαμ και Χάρι, ενώ συνεργάζεται και με το Netflix για τη σειρά The Crown.  Σύμφωνα με τον ίδιο η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ είναι έτοιμη να πάει «ως το τέλος». Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως στο βρετανικό εορτολόγιο θα προστεθεί φέτος ένα εορταστικό τριήμερο για το πλατινένιο της Ιωβηλαίο, καθώς έγινε η πρώτη που μένει στο θρόνο για 70 χρόνια!

Ο βασιλικός βιογράφος αμφιβάλει για το αν ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ο κατάλληλος για να αναπληρώσει τη βασίλισσα, σημειώνει όμως ότι σίγουρα είναι πρόθυμος να το κάνει. Όπως λέει ο ίδιος πάντως: «Είναι τόση η πίστη και ο σεβασμός σε εκείνη (σ.σ τη βασίλισσα Ελισάβετ) που όταν κοιτάζουμε στο μέλλον λέμε ποιος θα μπορούσε να αναπληρώσει αυτήν τη θέση στο μέλλον και σκεφτόμαστε θα μπορούσε να είναι ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα; 

Ή θα ήταν πολύ καλύτερο να είναι ο Ούλιαμ και η Κέιτ που ήδη είναι το κέντρο της δημοφιλίας και ολοφάνερα αναλαμβάνουν τον ρόλο των μελλοντικών μοναρχών. Κατά τη γνώμη μου ο Κάρολος δεν θα παραιτηθεί οικειοθελώς από το πεπρωμένο για το οποίο περίμενε τόσο πολύ». 

reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ