Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επική φάρσα του Κοντιζά στον Δημήτρη -Κόντεψε να τον χωρίσει από τη Μαρία

14/04/2020
298 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η ομαδική δοκιμασία του MasterChef 4 δεν είχε καλά, καλά ξεκινήσει και ένα αστειάκι του Δημήτρη έκανε τον Σωτήρη Κοντιζά να «σκαρφιστεί» την απόλυτη φάρσα.

Καθώς η Μαρία ήταν η νικήτρια στο Τεστ Δημιουργικότητας, είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει τον αντίπαλό της – ο οποίος ήταν ο Γιώργος – αλλά και να διαλέγει πρώτη τους παίκτης της ομάδας της στο MasterChef 4. Όπως ήταν φυσικό, μέσα στην ομάδα της μπήκε και μάλιστα ως υπαρχηγός ο Δημήτρης.

Ο μάγειρας του MasterChef 4 αστειεύτηκε στους κριτές λέγοντάς πως θα ήθελε να είναι στην αντίπαλη ομάδα, προκειμένου να νικήσει τη Μαρία. Η ιδανική πάσα στον Σωτήρη Κοντζιά που πήρε το βλοσυρό του ύφος και ξεκίνησε τη φάρσα...
Με υποδειγματική σοβαρότητα, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στον Δημήτρη πως μπορεί να βγάλει την ποδιά και να επιλέξει όποιον παίκτη της αντίπαλης ομάδας επιθυμεί, προκειμένου να αλλάξουν στρατόπεδο.
Η Μαρία φυσικά τον κοίταξε επικριτικά και ο παίκτης του MasterChef 4 δίστασε, παραμένοντας στην κόκκινη ομάδα. «Έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η αλλαγή, απλά θέλαμε να δούμε αυτό που είδαμε» είπε ο Κοντιζάς και τους παίκτες να ξεσπούν σε γέλια.
Και να φανταστείτε, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, Μαρία και Δημήτρης δεν είναι πλέον μαζί, αφού ο μάγειρας του MasterChef 4 φαίνεται πως επέστρεψε στην πρώην αγαπημένη του.


Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/masterchef-4-epiki-farsa-kontiza-dimitri-maria


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ