Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου

06/11/2021
104 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Σελήνη στο ζώδιο της αισιοδοξίας, τον Τοξότη αυτό το Σαββατοκύριακο δίνει μια νότα ελπίδας και χαράς σε όλα τα ζώδια, μια εσωτερική ανάγκη για ελευθερία και ξενοιασιά, παρά το κλίμα πίεσης και έντασης που υπάρχει όλο τον Νοέμβρη.

Ο Ερμής προχωράει στο ζώδιο των μυστικών, τον Σκορπιό το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, όπου και θα μείνει ως τις 24 δίνοντας ένα βαθύ και σκοτεινό χρώμα στις σκέψεις, τα συναισθήματα, τους φόβους, τις συμφωνίες και τις συζητήσεις όλων.

Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής σε αρμονία με την Αφροδίτη ευνοεί τα ταξίδια και την επικοινωνία.

Κριός   Ανανέωση σχεδίων.

Μελλοντικά σχέδια, ταξίδια και η επικοινωνία με διαφορετικούς ανθρώπους δίνουν ευκαιρίες. Νέες προοπτικές με προσπάθεια και οργάνωση προτεραιοτήτων  στην καριέρα και στην εργασία.

Ταύρος   Έμφαση στην επικοινωνία σε σημαντικές σχέσεις.

Μια συζήτηση με το άλλο σας μισό ακόμα και έναν συνεργάτη σας δίνει αισιοδοξία για την εξέλιξη των σχεδίων σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες.

Δίδυμοι   Τακτοποιείστε υποχρεώσεις για να αποφορτιστείτε.

Με τον δικό σας πλανήτη να αλλάζει ζώδιο η καθημερινότητα σας θα αποκτήσει νέα ενέργεια. Το περπάτημα, μικρές εκδρομές ακόμα και πιο υγιεινές συνήθειες σας φτιάχνουν την διάθεση.

Καρκίνος   Ευκαιρία να ξαναβρείτε χαμένες ισορροπίες.

Ερμής και Αφροδίτη τονίζουν τις σχέσεις με τον σύντροφο και αγαπημένους ανθρώπους. Δημιουργείστε και διασκεδάστε!

Λέων  Χαμογελάτε και πάλι.

Ένταση υπάρχει όλο τον μήνα αλλά το Σαββατοκύριακο η Σελήνη βελτιώνει την διάθεσή σας. Η ψυχαγωγία, η τέχνη, η δημιουργικότητα και ένας έρωτας σας δίνουν πίσω το χαμόγελό σας.

Παρθένος  Μια συζήτηση σε βάθος σας λυτρώνει.

Ομορφύνετε τον χώρο σας και δεχτείτε φίλους και αγαπημένους ανθρώπους στο σπίτι σας. Μια συζήτηση ή εκδρομή με τον σύντροφό σας ή ένα φλερτ σας ανανεώνει.

Ζυγός  Επαγγελματικά νέα σας χαροποιούν.

Σκέφτεστε έντονα και συζητάτε οικονομικά θέματα και προσωπικές σας ανησυχίες με την οικογένειά σας. Μπορείτε να βρείτε λύσεις και να πετύχετε πιο αρμονικές σχέσεις με τους γύρω σας.

Σκορπιός  Πιο κοντά στους στόχους σας παρά την ένταση.

Νιώθετε μια προοπτική και πίστη ότι στο μέλλον θα ανταμειφθείτε. Ο Ερμής στο ζώδιο σας από σήμερα ως τις 24  τονίζει την επικοινωνία σας.

Τοξότης   Η Σελήνη στο ζώδιό σας προβάλλει τον μαγνητισμό σας.

Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να προβάλετε τις ικανότητες και την γοητεία σας. Τραβάτε την προσοχή όλων με την αισιοδοξία σας. Οικονομικά ανοίγονται προοπτικές.

Αιγόκερως   Γιορτάστε με καλούς φίλους!

Γιορτάστε την λάμψη και τον έρωτα που σας φέρνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και  κατακτήστε μαζί με φίλους κοινούς σας στόχους και όνειρα.

Υδροχόος  Κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το μυαλό σας είναι σε προβλήματα της δουλειάς αλλά πρέπει να ξεσκάσετε και να βρείτε λύσεις μαζί με φίλους ή σημαντικές γνωριμίες σας.

Ιχθύες    Κερδίζετε επαγγελματική και κοινωνική προβολή.

Ο Ερμής από σήμερα ως τις 24 Νοεμβρίου τροφοδοτεί την επικοινωνία, τα ταξίδια και σας βοηθά έστω και με καθυστερήσεις να προχωρήσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Instagram Mari_Yiova Fb Mari Giova – Astrology and Feng Shui

Δυο λόγια για τη Μάρι

Είναι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική Αστρολογία, σύμβουλος ενεργειακών τεχνικών και Feng shui  με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κέντρο της εργασίας της είναι ο Άνθρωπος και η αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής! Από το 2014 εργάζεται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενώ πρόσφατα δημιούργησε το προσωπικό της site  marigiova.gr .

Ποιο είναι το σημαντικότερο της εφόδιο; Το χαμόγελο και η αγάπη της, γι’ αυτό που την κέρδισε από παιδί!

 πηγή: ELEFTHEROSTYPOS.GR 

https://eleftherostypos.gr/lifestyle/849645-oi-astrologikes-problepseis-tou-sabbatokyriakou-6-kai-7-noembriou-apo-ti-mari-gioba/

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ