Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ισραήλ: Σε καταφύγιο ο Νίκος Βέρτης και η ορχήστρα του

12/05/2021
210 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για προγραμματισμένες συναυλίες βρέθηκε στο Ισραήλ ο Νίκος Βέρτης. Την ώρα που οι μουσικοί του έφταναν στο αεροδρόμιο άρχισαν να ακούγονται οι σειρήνες και όλοι τους οδηγήθηκαν σε καταφύγιο.

Απο το βράδυ της Κυριακή βρίσκεται στο Ισραήλ ο Νίκος Βέρτης, για προγραμματισμένες συναυλίες σήμερα και αύριο και χθες έφτασαν οι μουσικοί του στο Τέλ Αβίβ.


Εικόνες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 δείχνουν τους συνεργάτες του γνωστού στραγουδιστή μέσα στο αεροδρόμιο την ώρα που ακούγονται σειρήνες, με την αγωνία στα πρόσωπά τους να είναι εμφανής.

Όπως δήλωσε η Ελενα Παπαπαναγιώτου όλοι τους οδηγήθηκαν σε καταφύγιο όπου παρέμειναν για περίπου 2 ώρες και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο. Αν και ο Νίκος Βέρτης, όπως είπε η συναργάτιδά του, βρίσκεται σε άλλο χώρο, οδηγήθηκε κι εκείνος σε καταφύγιο.

Η σημερινή συναυλία αναβάλεται ωστόσο όπως γνωστοποίησε η κα Παπαπαναγιώτου, αναμένονται οδηγίες για το αν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Οι συναυλίες δεν ακυρώνονται αλλά θα διεξαχθούν σε άλλες ημερομηνίες, πρόσθεσε.

https://www.news247.gr/celebrities/israil-se-katafygio-o-nikos-vertis-kai-i-orchistra-toy.9228279.html?fbclid=IwAR3nLBGwSnwtqS9ai9PbhQj-CdfdZHgsU1o-UETLOmRwmDHxJBmNdIfbX-A

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ