Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Καίτη Φίνου: "Με τον Ψάλτη ήμουν ερωτευμένη, χωρίσαμε όταν άρχισε να φέρνει γυναίκες στο σπίτι"

27/12/2020
205 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για τον θυελλώδη έρωτά της με τον Στάθη Ψάλτη που παραλίγο να οδηγήσει σε γάμο, αλλά και για τις ανασφάλειες που είχε για το σώμα της όταν ήταν νέα, μίλησε η βασίλισσα των 80s.

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή "Dot" βρέθηκε η βασίλισσα των 80's Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την έντονη και παθιασμένη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια αφού έχει να εργαστεί από το 2000.

Η βασίλισσα των 80s αναφέρθηκε στις ανασφάλειες που είχε για το σώμα της όσο ήταν νέα, αλλά και για το γεγονός πως έχει μείνει άνεργη για πολύ καιρό. 

 

"Ντρεπόμουν για το σώμα μου, είχα τεράστιες γάμπες, δεν μπορούσα να περπατήσω καλά. Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να λιώσει. Πάχυνα και μετά τα βρήκα με τον εαυτό μου. Είχα πολλές ανασφάλειες. Σταδιακά σταμάτησε το τηλέφωνο να χτυπάει για δουλειές. Ένιωσα πολύ άσχημα. Έχω μείνει άνεργη πολλά χρόνια. Πόσα χρήματα να αφήσω στην άκρη; Ακόμα μένω στο σπίτι του ηθοποιού, αν δεν έμενα εκεί δεν ξέρω τι θα 'κανα. Εκεί κατάλαβα τι είναι να παίρνεις ανάσα και να έχεις πέντε φράγκα στο πορτοφόλι σου χωρίς να σκέφτεσαι πού θα τα δώσεις", είπε.


news247.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ