Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Καφέ της Χαράς»: Η Ζέτα Δούκα εισβάλλει απόψε στο Κολοκοτρωνίτσι

28/02/2020
41 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το καστ της σειράς εμπλουτίζεται με την ηθοποιό, που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό.

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου, η Ζέτα Δούκα εισβάλει στο «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1, στις 21.45. Τη στιγμή που όλο το χωριό περιμένει το opening party του καινούργιου «Καφέ της Χαράς», ο Περίανδρος συνωμοτεί με τον υποτακτικό του αστυνόμο για να το σφραγίσει από το πρώτο κιόλας βράδυ. 

Ο αστυνόμος βάζει στο μάτι την τραγουδίστρια του συγκροτήματος και μεθάει. Όταν ο Περίανδρος πηγαίνει να δει από κοντά τι συμβαίνει, όχι μόνο βλέπει τον αστυνόμο και τον Διονύση να παίζουν ξύλο, αλλά κινδυνεύει και ο ίδιος να ξυλοκοπηθεί από τη νεοαφιχθείσα δυναμική, όμορφη και μυστηριώδη, Στέλλα.

Η Στέλλα, κατά κόσμον Ζέτα Δούκα, εμφανίζεται ουρανοκατέβατα την βραδιά των εγκαινίων και γίνεται αμέσως κόκκινο πανί για τον Περίανδρο Πώποτα. Η έλευσή της αναστατώνει την Βάλια, που την παρουσιάζει ως την μπαργούμαν που περίμεναν. Η Στέλλα έχει μια ιστορία που καλό είναι να μην μαθευτεί σε ένα τόσο συντηρητικό χωριό όπως το Κολοκοτρωνίτσι. 

Η Βάλια θα την συμβουλέψει να κρύψουν το παρελθόν της, έτσι λένε ψέματα σε όλους, ακόμα και στον Μάνο για το ποια είναι η ξανθιά μπαργούμαν και από πού έρχεται. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια είναι ο Δημήτριος. Η μισανδρία της Στέλλας συγκρούεται με τον μισογυνισμό του Πώποτα και δημιουργεί μία εκρηκτική κατάσταση. Ο Περίανδρος θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το μυστήριο που την περιβάλλει και θα συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα μαζί της, αλλά η γοητεία της είναι θανάσιμη παγίδα.
 

reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ