Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο κοροναϊός βάζει σε κίνδυνο την TV – «Χτυπά» «Eurovision», «MasterChef», ΟPEN, ΑΝΤ1 και διαφημίσεις

11/03/2020
55 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, αλλά και οι διοργανωτές της Eurovision, προσπαθούν να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κοροναϊό. 

         


Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει ο κοροναϊός που έχει πλήξει τις περισσότερες χώρες του κόσμου, με αποτέλεσμα όλοι πλέον να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για αποφυγή των χειρότερων. Έτσι, οι υπεύθυνοι της EBU έχουν αρχίσει να προβληματίζονται για το τι μέλλει γενέσθαι με την «Eurovision» και την 65η διοργάνωση στο Ρότερνταμ. 

Στην ετήσια συνάντηση των αρχηγών αποστολών των χωρών (κατά τη διάρκεια της συνάντησης κάθε χώρα έχει έναν εκπρόσωπο ο οποίος ενημερώνεται για την επερχόμενη Eurovision), που πραγματοποιείται από χθες, απούσες είναι αρκετές χώρες ανάμεσα στην οποία και η Ελλάδα που συμμετάσχει διαδικτυακά. 


Η ισραηλινή αποστολή, ακόμη, ενημέρωσε πως η εκπρόσωπος της χώρας Έντεν Αλέν δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για τα γυρίσματα της postcard. Την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται ο διαγωνισμός να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι διοργανωτές του διαγωνισμού τραγουδιού διαβεβαίωσαν ότι στόχος τους είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δημιουργηθούν προβλήματα υγείας. 

Αλλαγές στους κανόνες του «MasterChef» 

Ο κοροναϊός, όμως, έχει επηρεάσει και το «MasterChef». Ο Πάνος Ιωαννίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN, μίλησε για το ενδεχόμενο να αλλάξουν οι κανονισμοί του ριάλιτι. 

Συγκεκριμένα, όσο πλησιάζουμε στο τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτες με τους κριτές ταξιδεύουν στο εξωτερικό για δοκιμασίες. Όπως αποδεικνύεται, μάλλον κάτι τέτοιο φέτος δεν θα γίνει λόγω της εξάπλωσης του υιού. «Δεν ξέρω τι θα κάνει η παραγωγή πάνω σε αυτό, σίγουρα πάντως είναι υπό σκέψη να γίνουν κάποιες αλλαγές. Δεν ξέρω ποιες, δεν ξέρω πώς αλλά σίγουρα έχει συζητηθεί κάτι ανάλογο», διευκρίνισε ο κριτής.

Μειώνονται οι διαφημίσεις

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν την τηλεοπτική αγορά αναφέρουν ότι αναμένεται οι μεγάλες εταιρείες να περιορίσουν το διαφημιστικό τους budget λόγω της έξαρσης του κοροναϊού. Αυτό έχει να κάνει με την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα μένει στα σπίτια του, οπότε και δεν θα υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά ειδών που δεν συγκαταλέγονται στη λίστα με εκείνα της πρώτης ανάγκης. 

Xωρίς κοινό οι εκπομπές σε OPEN και ΑΝΤ1 

Το απόγευμα της Τρίτης, οι ιθύνοντες του OPEN ανακοίνωσαν ότι δεν θα δέχονται πλέον κοινό στις εκπομπές που το φορμάτ το απαιτούσε. Έτσι, η επερχόμενη πρεμιέρα του «Just the 2 of us» πρόκειται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πολίτες καλεσμένους. 

Την ίδια γραμμή ακολουθεί και ο ΑΝΤ1, αφού το σημερινό γύρισμα του «Your Face Sounds Familiar» θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου. 


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ