Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρώην παίκτης Survivor: Είχα ράψει στο μπουφάν μου δολάρια, έδινα στον οδηγό και μας έφερνε σοκολάτες

12/02/2021
139 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στους τρόπους με τους οποίους έβρισκε φαγητό κατά τη συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», αποκάλυψε ο πρώην παίκτης, Βασίλης Σίμος, υποστηρίζοντας ότι έφαγε μέχρι και από τα σκουπίδια.

Στην εκπομπή «Pop Up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor 3, Βασίλης Σίμος αποκαλύπτοντας τους τρόπους με τους οποίους κατάφερνε να εξασφαλίσει κάποιες μικροποσότητες φαγητού, με «αθέμιτα» μέσα.

«Στο Survivor έφαγα από τα σκουπίδια. Στα διαλείμματα των αγωνισμάτων είχα δει που τρώνε οι ντόπιοι, γιατί είναι πολύ μεγάλη παραγωγή και για να στηθούν όλες αυτές οι πίστες έχει πάρα πολλούς ανθρώπους. Είχα δει ότι κρύβονταν πίσω από ένα κοντέινερ και έκαναν το μεσημεριανό τους και πήγαινα πεινασμένος λες και έχω βγει από τη σπηλιά και τους έκανα να το πω λαϊκά και λίγο bullying και μου έδιναν λίγο μπιφτέκι ο ένας, λίγο ρύζι ο άλλος. Είχα ράψει κάποια δολάρια, πριν μπω στο παιχνίδι, στο μπουφάν και έδινα στον οδηγό όταν μας μετέφερε σε κάποιες πίστες και μας έφερνε καμιά σοκολάτα, λίγο ρύζι άβραστο».

Παράλληλα μίλησε και για κάποια αρνητικά σχόλια που άκουσε από δημοσιογράφους για τη δουλειά του, που είναι ψαράς.

«Είχα ακούσει από κάποιους δημοσιογράφους ότι “τι δουλειά έχει να πάει να κάνει τηλεόραση ο ψαράς” και “τι δουλειά έχει να κάνει ραδιόφωνο ο ψαράς”. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ήξεραν ότι έχω τελειώσει δημοσιογραφία, ότι έχω ασχοληθεί με το χώρο και ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνος μου. Τώρα, δεν ξέρω το λόγο. Ίσως μάλλον δεν ήθελαν να πιστέψουν και να αφήσουν στον κόσμο να εννοηθεί ότι εγώ κάνω και αυτή τη δουλειά. Έχω ακούσει πολύ άσχημα σχόλια για τη δουλειά μου, αλλά την έχω πολύ ψηλά».

reader.gr







Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ