Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σταρόβας: Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού

29/01/2021
100 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για τον φίλο του Κώστα Σπυρόπουλο μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά την καταγγελία που έκαναν η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση και η Λουκία Μιχαλά.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Κώστα. Εάν γνώριζα κάτι δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση και ο αδερφός μου να ήταν το ίδιο θα έκανα», ξεκαθάρισε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα, μη σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλας. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον, ούτε οτιδήποτε προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο» είπε.

Στη συνέχεια δήλωσε το εξής:

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή… Ο Κώστας είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα.

Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες, με όλο τον σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ προσωπικά. Απλά το αναφέρω».

Η καταγγελία

Η καταγγελία που έκαναν οι τρεις ηθοποιοί ανέφεραν:

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν»

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7052979/starovas-o-kostas-spyropoulos-einai-fantasiosi-tou-misou-ellinikou-plithysmou?utm_medium=onesignal&utm_source=notification&utm_campaign=alert&utm_content=post


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ