Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

"Σώσε τη γιαγιά": Viral το νέο τραγούδι για τον κορονοϊό που κάνει θραύση

26/08/2020
128 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το νέο τραγούδι του Θέμου Ρίζου (Apicos) που έγινε viral με τίτλο "σώσε τη γιαγιά" δίνει συμβουλές για τον κορονοϊό και με στίχους γαμάτους χιούμορ μας προτρέπει να προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες και ειδικά την τρίτη ηλικία.

Ο δημιουργός στο "Σώσε τη Γιαγιά" αφηγείται με χιούμορ και μελωδικότητα τα βασικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, τα οποία δεν είναι άλλα από το τρίπτυχο "Φοράμε μάσκα - Πλένουμε χέρια - Κρατάμε αποστάσεις".

Λέει στους στίχους του:

Άν θες να ξαναφάς απ’τη γιαγιά σου μουσακά / Πρέπει να μ’ ακούσεις για τα επόμενα λεπτά / Ο ιός μπορεί να φέρεται σε σένα ευγενικά / Το θέμα όμως είναι να σώσεις τη γιαγιά./ Γι’ αυτό θα σου θυμίσω άλλη μια τα βασικά /Τα ξέρεις μα εγώ τα λέω και τραγουδιστά /Ποτέ δεν θα σου λείψουν της γιαγιάς τα γεμιστά /Αν κάνεις τρία πράγματα πολύ πολύ απλά.

Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με το γεμάτο συναίσθημα μότο "Για τις γιαγιάδες, ρε γαμώτο", καθώς ο κορονοϊός έχει αποδειχθεί αμείλικτος με τους ηλικιωμένους ανθρώπους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μουσικός εμπνέεται από την πανδημία για να γράψει ένα τραγούδι, αφού και στη διάρκεια της καραντίνας είχε κάνει αισθητή την παρουσία του μουσικά, με κομμάτια όπως "Βλέπω Τσιόδρα, Τσιόδρα" και "Ο κ@@@@όλης ο ιός".


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ