Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

A. Κούγιας: Δεν εμπλέκεται στο κύκλωμα ναρκωτικών ο Θέμης Αδαμαντίδης - Δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της

30/12/2022
64 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Ουδεμία σχέση με το κύκλωμα κοκαΐνης και την εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ έχει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας τονίζει ότι είναι ψευδής η είδηση που διακινείται καθώς και ότι ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα, πάντα με τον κ. Κούγια στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κ. Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Κούγια

Εδώ και λίγες ώρες διακινείται η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο κ. Θέμης Αδαμαντίδης, τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις, καθώς και ότι δήθεν ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και συκοφαντική.

Η αλήθεια είναι η εξής: Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει.

Στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κου Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής του και είναι ένας από αυτούς, με τους οποίους στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας έχει τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία ουδεμία σχέση έχει με διακίνηση ναρκωτικών, ούτε καν με αγορά ναρκωτικών.

Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας, για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή.

Έλαβα εντολή από τον κο Αδαμαντίδη να στραφώ με μηνύσεις και αγωγές εις βάρος οιουδήποτε φυσικού προσώπου – δημοσιογράφου – παρουσιαστή οιασδήποτε τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής εκπομπής ή οιουδήποτε άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης που αναπαράγει την ως άνω ψευδή και συκοφαντική είδηση, και ήδη οι συνεργάτες μου συγκεντρώνουν στοιχεία, ώστε να στραφούμε δικαστικώς εναντίον τους.


tovima.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Μπουζουκοβιος
Μπουζουκοβιος 11/01 - 18:21
Κοινωνία
Τώρα μεταξύ μας πιστεύετε πως οι άνθρωποι της νύχτας τραγουδιστές τραγουδίστριες θεατρίνοι και άλλοι είναι καλόγεροι;; Όλα τα κάνουν και όλα γίνονται στα μαύρα μεσάνυχτα . Κοροιδευομαστε;;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/01 - 14:20
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Κρίμα το παλληκάρι,τον μισό ποινικό κώδικα έχει στο ποινικό μητρώο του.Αδικα τον κατηγορούν.Απο τότε που έρχονταν στην Κω, θυμούνται όλοι πως εμφανιζόταν στην πίστα όσον αφορά την νηφαλιότητα.......
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 31/12 - 01:28
Δικαιοσύνη
Τώρα θα κλαίνε τα βοθροκαναλα και τα δημοσιογραφικά ξευτηλισμενα κοράκια που τους πήραν το πτώμα για κανιβαλισμό . Καλά τους κάνει ο Κούγιας επιτέλους φρένο στην ανθρωποφαγία και στο διασυρμό.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ