Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αυτά θα είναι τα 3 πιο... άτυχα ζώδια του Απριλίου

31/03/2023
212 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε αυτά τα ζώδια φαίνεται πως ο Απρίλιος δεν θα... φερθεί και πολύ καλά, οπότε θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και ψυχραιμία.

Μόλις λίγες ώρες απομένουν για να μας αποχαιρετήσει ο Μάρτιος και να μπούμε και... επίσημα στην άνοιξη, με την είσοδο του Απριλίου.

Αυτός ο μήνας κυριολεκτικά "μυρίζει" άνοιξη, ενώ μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να περάσουν χρόνο με την οικογένεια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τις ημέρες του Πάσχα.

Στα παρακάτω ζώδια όμως, φαίνεται πως ο Απρίλιος δεν θα... φερθεί και πολύ καλά, οπότε θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και ψυχραιμία.

Ποια θα είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Απριλίου

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, φαίνεται πως αυτό τον μήνα κανείς δεν θα σε καταλαβαίνει. Θα πρέπει να έχεις έξτρα υπομονή και στα επαγγελματικά, αλλά και στην προσωπική σου ζωή, καθώς όλα δείχνουν πως θα υπάρχει ασυνεννοησία και εντάσεις σε αρκετά επίπεδα, ειδικά από τις 10 του μηνός και μετά.

Λέων

Λέων, Θα έχεις μεγάλη πίεση και άγχος αυτό τον μήνα, που δεν θα σου επιτρέψουν να σκεφτείς καθαρά, κυρίως στην καθημερινότητα και στα επαγγελματικά. Μην το βάζεις κάτω και πάρε απόσταση, ενώ κάνε υπομονή, καθώς δεν θα αποφευχθούν οι εντάσεις, κυρίως στο δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου.

Τοξότης

Για εσένα Τοξότη, τα επαγγελματικά μπορεί να είναι σε πολύ καλό επίπεδο αυτό τον μήνα, ωστόσο, στα προσωπικά φαίνεται πως θα υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου, το τοπίο όπως θα καθαρίσει μετά τις 15.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ