Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γιώργος Μητσικώστας: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας στον λαιμό του

10/11/2023
352 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο Γιώργος Μητσικώστας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day, με αφορμή την εκπομπή του με τον Σωτήρη Καλυβάτση στο Action 24. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την πίστη του στον Θεό και στο πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στον λαιμό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μητσικώστας είπε: «Πιστεύω πολύ στον Θεό και πάω στο Άγιο Όρος. Η ψυχανάλυση με την πίστη συμβαδίζουν. Η προσευχή έχει κι άλλα παρακλάδια. Έχει τον διαλογισμό που επίσης κάνω. Κι εκεί επικοινωνείς και καλείς κάποια πνεύματα, κάποιες παλαιές ψυχές που είναι στο γενεαλογικό σου δέντρο. Μέσα από τον διαλογισμό, μπορείς να τις επικαλεστείς».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μητσικώστας αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας στον λαιμό του. «Στην αρχαιότητα είχε βγάλει κάτι τέτοιο ο Σοφοκλής, το οποίο δεν είναι κάτι. Είναι ένα λίπωμα. Τότε είχε πει ο Σοφοκλής «σας αρέσουν τα έργα μου;» και δεν το έβγαλε ποτέ γιατί ήθελε να δει πού επικεντρώνεται το μάτι. Χάνουμε την ουσία και η ουσία για εμένα είναι το βλέμμα» είπε χαρακτηριστικά.


tlife.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/11 - 19:08
εντελώς
Πυροβολημένος

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ