Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Justin Bieber: Σοβαρό πρόβλημα υγείας - Πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt και παρέλυσε το μισό πρόσωπό του (vid)

11/06/2022
234 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μετά την ακύρωση ορισμένων εμφανίσεών του από την παγκόσμια περιοδεία του ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο Instagram ότι η πάθηση από την οποία πάσχει οφείλεται στο σύνδρομο Ramsay Hunt.

Το σύνδρομο Ramsay Hunt είναι όταν μια εστία έρπητα ζωστήρα επηρεάζει το νεύρο του προσώπου κοντά στα αυτιά κάποιου, σύμφωνα με γιατρούς της κλινικής Mayo.


«Όπως μπορείτε να δείτε από το πρόσωπό μου, έχω αυτό το σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στο νεύρο στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει προκαλέσει παράλυση στο πρόσωπό μου. Όπως μπορείτε να δείτε αυτό το μάτι δεν αναβοσβήνει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτήν την πλευρά του προσώπου μου. Άρα, υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτήν την πλευρά του προσώπου μου. Συνεπώς, όσοι εκνευριστείτε από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, μου είναι φυσικά, αδύνατο να ανταπεξέλθω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά, προφανώς, το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο εκατό τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας», είπε - μεταξύ άλλων - ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Μάλιστα, ο ποπ σταρ εξήγησε ότι κάνει ασκήσεις προσώπου, ώστε αυτό να «επιστρέφει στο φυσιολογικό» αν και ο ίδιος δεν ξέρει πόσος καιρός θα χρειαστεί μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ιπποκρατης γιατρός
Ιπποκρατης γιατρός 19/06 - 01:28
Πανδημία
Πολλά ραδίκια Ανώγειανα τρως βρες παιδί μου . Αυτά και αν φέρνουν παράλυση και κουταμαρα μαζί με το μπολι.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ