Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μαζί με τους κορυφαίους στο είδος (Λεφάκη – Μπήλιου) στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού “Χάι” ο συμπατριώτης μας αστρολόγος Α. Ξενικός

02/06/2022
305 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Χάι» που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες, βρίσκεται για ακόμα μία φορά, ο συμπατριώτης μας αστρολόγος (και συνεργάτης μας στο “BτK”), Αντώνης Ξενικός.

Μαζί με τους κορυφαίους αστρολόγους (Άση Μπήλιου, Κώστα Λεφάκη), δίνουν τις προβλέψεις τους για τα όσα θα ζήσουμε το επόμενο τρίμηνο, καθώς μας περιμένει ένα καλοκαίρι με εκλείψεις, τρόμο, φωτιές, αλλά και ανάσες σωτηρίας.

Ο Αντώνης Ξενικός, δίνει τις δικές του προβλέψεις για τον πόλεμο, τα Ελληνοτουρκικά, ενώ το περιοδικό φιλοξενεί μία ολόκληρη σελίδα για τις προσωπικές του προβλέψεις για το ερωτικό ωροσκόπιο των 12 ζωδίων το φετινό καλοκαίρι.

* Να σημειωθεί ότι ο συμπατριώτης μας αστρολόγος, είναι ιδιαίτερα γνωστός σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο), έχοντας φιλοξενηθεί σε πάνω από 10 πρωτοσέλιδα γνωστών περιοδικών και εφημερίδων.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
ΚΩΣ
ΚΩΣ 03/06 - 15:10
ΕΙΝΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ.ΤΟΟΣΩΠΙΚΑΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ!
ΖΗΠΑΡΙ
ΖΗΠΑΡΙ 03/06 - 02:42
ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ.ΞΕΝΙΚΟ,ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ