Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

Παρατηρητής: Σήμερα (03:09)
Προς ερασιτέχνη,Ανώνυμους - Για να τα λέμε όλα με το όνομα τους,παρούσα και τοπική σύμβουλος της Δ.Α.,την οποία ούτε προσφώνησε ο πρόεδρος...;
Απάντηση στον ανώνυμο... Στο ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΕΙΠΑΜΕ?: Σήμερα (03:09)
Με 2 5ετιες ακόμα Νικηταρά - Υπολόγισε γύρω στο 2038!!!!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑ
Ανώνυμος: Σήμερα (03:09)
Ερασιτέχνη. Όχι και απούσα η δημοτική αρχή.. - Οταν είναι παρόντες το «πολιτιστικό τους αποτύπωμα stamatia»και το «λεβεντόπαιδο Panagiotis» τι να τους κανεις τους άλλους…. ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΕΙΠΑΜΕ?
Ερασιτέχνης: Σήμερα (03:09)
Τι συμβαίνει; - Η Δημοτική αρχή απούσα;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Μεγάλη προσέλευση και συγκίνηση στη θεατρική παράσταση στο Ωδείο Κω «Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου»

07/08/2026
920 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 6ης Αυγούστου, στο κατάμεστο Ρωμαϊκό Ωδείο Κω, η συγκλονιστική θεατρική παράσταση «Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου», στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2026. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Κω, σε συνεργασία με την Ένωση Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης» και τον Σύλλογο Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας».

Η σπουδαία ηθοποιός Χρύσα Παπά καθήλωσε το κοινό με την ερμηνεία της, ζωντανεύοντας δώδεκα διαφορετικούς ρόλους στη θεατρική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου. Η παράσταση, που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, ταξίδεψε τους θεατές στην ιστορία, τη μνήμη και την ψυχή του Ποντιακού Ελληνισμού, συγκινώντας βαθιά όλους όσοι βρέθηκαν στο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα στο τέλος της βραδιάς επιβεβαίωσε την επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και αποτέλεσε μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του φετινού προγράμματος των Θερινών Ιπποκρατείων.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Παρατηρητής
Παρατηρητής 07/08 - 14:24
Προς ερασιτέχνη,Ανώνυμους
Για να τα λέμε όλα με το όνομα τους,παρούσα και τοπική σύμβουλος της Δ.Α.,την οποία ούτε προσφώνησε ο πρόεδρος...;
Απάντηση στον ανώνυμο... Στο ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΕΙΠΑΜΕ?
Απάντηση στον ανώνυμο... Στο ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΕΙΠΑΜΕ? 07/08 - 13:38
Με 2 5ετιες ακόμα Νικηταρά
Υπολόγισε γύρω στο 2038!!!!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/08 - 12:22
Ερασιτέχνη. Όχι και απούσα η δημοτική αρχή..
Οταν είναι παρόντες το «πολιτιστικό τους αποτύπωμα stamatia»και το «λεβεντόπαιδο Panagiotis» τι να τους κανεις τους άλλους…. ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΕΙΠΑΜΕ?
Ερασιτέχνης
Ερασιτέχνης 07/08 - 11:05
Τι συμβαίνει;
Η Δημοτική αρχή απούσα;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ