Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παραιτήθηκε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χρύσα Ρουμελιώτη - Αιχμές για παρεμβάσεις

25/07/2022
259 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Την παραίτησή της, έπειτα από δεκαετίες στο ρεπορτάζ του Προεδρικού Μεγάρου και της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ανακοίνωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χρύσα Ρουμελιώτη, αφήνοντας αιχμές για παρεμβάσεις, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

Όπως υποστήριξε η Χρύσα Ρουμελιώτη, δεν υπάρχουν πια "βράχοι" στη δημοσιογραφία που "τα κύματα των παρεμβάσεων έσπαγαν" [...] "και έμεναν στα γραφεία τους "χωρίς να αγγίζουν τη δουλειά των συντακτών". Μάλιστα, η δημοσιογράφος έγραψε πως σε "εμάς τους αφανείς" μένει "η περιφρούρηση της αξιοπρέπειάς μας και η προάσπιση της αξιοπιστίας μας".

Ειδικότερα, η Χρύσα Ρουμελιώτη αναφέρει στην ανάρτησή της πως οι εξελίξεις που προδιαγράφονται "μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: αξιοπρεπείς, χρήσιμοι και αξιόπιστοι ή δουλικοί και κόλακες;" ενώ ευχήθηκε "καλή δύναμη σε όλους" και "καλή ξεκούραση γιατί μας περιμένουν δύσκολα".

Η πλήρης ανάρτηση της Χρύσας Ρουμελιώτη για την παραίτησή της:

"Το χοντρό βιβλίο που άνοιξε στην πρώτη του σελίδα το 1989, κλείνει σήμερα με εκκωφαντικό κρότο το οπισθόφυλλό του. Το νέο που θα αρχίσει τώρα να γράφεται, θα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον, απελευθερωμένο και δημιουργικό.

Οι εξελίξεις εξάλλου που προδιαγράφονται μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: αξιοπρεπείς, χρήσιμοι και αξιόπιστοι ή δουλικοί και κόλακες;

Στο δύσκολο παζλ προστίθενται δύο σκοτεινές ψηφίδες.

Δεν υπάρχουν πια βράχοι, όπως η Βλάχου, ο Καραπαναγιώτης, ο Φυντανίδης, ο Παπαϊωάννου... που τα κύματα των παρεμβάσεων σπάγαν και μέναν στα γραφεία τους, χωρίς να αγγίζουν τη δουλειά των συντακτών.

Και, δυστυχώς, αυτό το ξέρουν, όσοι επιφανείς, αγνοώντας τις συνταγματικές επιταγές, παρεμβαίνουν.

ΤΙ ΜΈΝΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ;

Η περιφρούρηση της αξιοπρέπειάς μας και η προάσπιση της αξιοπιστίας μας. Επ αυτού κρινόμαστε εξάλλου.

Όχι από τους επιφανείς, αλλά από τους αναγνώστες, τους ακροατές και τους τηλεθεατές μας.

Καλή ΔΥΝΑΜΗ σε όλους. Καλή ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ, γιατί μας περιμένουν δύσκολα”


thetoc.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Αναγνώστες
Αναγνώστες 25/07 - 18:05
Πολιτική
Εκεί στην ΕΡΤ μαζευτηκε η Κούτση Μαριώ. Χιλιαδεε κηφήνες που απέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ξανά διόρισε για ψηφιθηρικους λόγους η ΝΔ . Στραβοί κουτσοί τραυλοι που λέει η παροιμία όλοι στην ΕΡΤ. Και ο λαός πληρώνει το εθνικό κανάλι της κυβερνητικής φωνής. Δεκάδες ανούσιες βαρετές εκπομπές με δεκάδες τεχνικούς και παρατρεχαμενους.
Συνάδελφοι
Συνάδελφοι 25/07 - 17:59
Πολιτική
Όταν ήρθε στην Κω με τον τότε πρόεδρο κ. Παυλόπουλο συμπεριφερόταν στις συναδέλφους της σαν να ήτανε μύγες....απαιτούσε από τα παιδιά και τους τεχνικούς να απομακρύνουν τους πάντες και παραπονιόταν που τα καλώδια δεν έφταναν. Η απόλυτη εγωιστρια...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ