Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Survivor: Mε πόσα χρήματα έφυγε ο Βαλάντης από το παιχνίδι

22/01/2022
986 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο φίλος του Βαλάντη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι», Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, έκανε αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor 2022.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ήταν μπροστά στις συζητήσεις που έκανε ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor 2022.
«Από την πρώτη στιγμή έμαθα ότι θα πάει στο Survivor. Ο Βαλάντης δεν έκανε αίτηση. Τον πήραν τηλέφωνο, συμφώνησε και μπήκε», είπε ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που ήθελαν το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνήσει ο Βαλάντης να παίρνει εβδομαδιαίως να ανέρχεται στις 8.000 ευρώ, απλά το επιβεβαίωσε.

«Ναι, 8.000€ πήρε το ξέρω γιατί ήμουν μπροστά στη συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά. Πράγμα που σημαίνει πως μετά την αποχώρησή του και έναν μήνα παραμονής στο Survivor 2022 ο Βαλάντης έφυγε έχοντας στον κουμπαρά του περίπου 32.000 ευρώ!

Όσον αφορά το ειδύλλιο Μυριέλλας - Κατσαούνη, ο φίλος του Βαλάντης το χαρακτήρισε φιάσκο ενώ υπογράμμισε πως η Ευριδίκη έκανε ξεφτίλα τον τραγουδιστή.

«Επειδή κατάλαβε από την αρχή το ειδύλλιο Μυριέλλας – Κατσαούνη βγήκε μπροστά και τον κρέμασαν. Το ειδύλλιο ήταν φιάσκο από την Μυριέλλα όχι από τον Κατσαούνη», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε σχετικά με την κόντρα του Βαλάντη με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει αλλά υποθέτουμε όλοι. Εντάξει δεν την σκότωσε. Μια κουβέντα είπε off the record. Αυτή τον έκανε ξεφτίλα»


iefimerida.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ