Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θέλεις να Ανοίξεις το Δικό σου Μπαράκι; 4 Πράγματα που Χρειάζεσαι

27/05/2022
92 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο περισσότερο γεμίζουν οι χώροι εστίασης και κυρίως τα μπαράκια με μουσική τις βραδινές ώρες της ημέρας. Μπορεί ο Ιούνιος να πλησιάζει πολύ σύντομα όμως έχεις ακόμη χρόνο να ανοίξεις το δικό σου μπαράκι αν το θέλεις. Πρώτα όμως καλό θα ήταν να μάθεις ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που θα χρειαστείς αν θέλεις να έχει επιτυχία η ιδέα σου. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις πέντε από αυτά.


Έμπειροι Συνεργάτες


Για να πετύχει η επιχείρηση σου και να μην χρειάζεται να έχεις άγχος για λάθη που μπορεί να συμβούν καλό θα ήταν να συνεργαστείς με έμπειρους συνεργάτες. Αυτοί είναι λογιστές και δικηγόροι που θα αναλάβουν όλα τα διαδικαστικά και τα γραφειοκρατικά της επιχείρησης σου να πηγαίνουν «ρολόι». Αλλά πριν βρεις λογιστή, ένας δικηγόρος σου είναι απαραίτητος καθώς εκείνος είναι αυτός που θα τρέξει να εκδώσει άδειες και έγγραφα που χρειάζονται για να είναι νόμιμο το μαγαζί εστίασης. Χωρίς αυτές τις άδειες δεν μπορείς να ξεκινήσεις την λειτουργία του, και αν το ρισκάρεις και το ανοίξεις είναι πολύ πιθανό να πληρώνεις πρόστιμα, που εννοείται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπεις σε αυτήν την διαδικασία.


Μπορείς να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία στο διαδίκτυο ή από προτάσεις γνωστών σου και να κλείσεις ένα ραντεβού το συντομότερο μαζί του. Μπορείς φυσικά να κανονίσεις η συν’αντηση σας να είναι εξ αποστάσεως μέσω βιντεοκλήσης, αν το επιθυμείς, μιας και η κατάσταση με την πανδημία τα έχει κάνει όλα δυνατά. Ένας δικηγόρος online μπορεί να αναλάβει όλες σου τις υποθέσεις χωρίς να σε κάνει να σπαταλήσεις πολύτιμο χρόνο στις μετακινήσεις.


Όμορφος Χώρος


Υπάρχουν πολλοί χώροι εστίασης με μουσική εκεί έξω και το μόνο που μπορεί να κάνει τον δικό σου να ξεχωρίσει είναι η διακόσμηση και η ποιότητα. Βρες το στυλ το οποίο θέλεις να έχει ο χώρος και επέλεξε την χρωματική παλέτα την οποία θα ακολουθήσεις. Δώσε βάση σε χρώματα, άνετα έπιπλα, φυτά και σωστό φωτισμό. Μπορείς να πάρεις ιδέες από διάφορες φωτογραφίες στο διαδίκτυο και να συνθέσεις το στυλ διακόσμησης που θέλεις συνδυάζοντας άλλα. 


Φωτισμός


Όπως είπαμε παραπάνω ο φωτισμός σε ένα Bar είναι πολύ σημαντικός καθώς δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ φωτεινός αλλά ούτε και πολύ σκοτεινός. Πρέπει να είναι ο κατάλληλος ώστε ο χώρος να φωτίζεται όσο πρέπει. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με κρυφούς φωτισμούς στις γωνίες, neon επιγραφές οι οποίες είναι πολύ της μόδας, και σίγουρα φωτιστικά που θα δώσουν χαρακτήρα στον χώρο. 


Όλα αυτά φυσικά, δεδομένου πως θα είναι εν λειτουργία όλες τις ώρες που θα είναι ανοιχτή η επιχείρηση σου, μπορούν να φουσκώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος σου αν δεν έχεις επιλέξει τον κατάλληλο πάροχο ή πρόγραμμα. Κάνε την έρευνα σου και βρες εκείνον που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης με το λιγότερο πιθανό κόστος. Μπορείς να επιλέξεις Watt+Volt ρεύμα για επιχειρήσεις στο RevmaStore ή όποιο άλλο εσύ επιθυμείς για να μειώσεις τα έξοδα σου.


Ιστοσελίδα & Social Media


Η παρουσία της επιχείρησης στα socialmedia και στις αναζητήσεις είναι απαραίτητη, καθώς όλα πια λειτουργούν μέσω του διαδικτύου. Θα πρέπει να δημιουργήσεις την σελίδα για την επιχείρηση και καλό θα ήταν προτού ανοίξεις ώστε να έχεις προλάβει να κερδίσεις κάποιους «οπαδούς» που θα θέλουν να επισκεφθούν τον χώρο μόλις είναι έτοιμος. 


Δημιούργησε και μία ιστοσελίδα στην οποία οι χρήστες θα μπορούν να δουν το μενού και πιθανόν να μπορούν να κλείσουν κάποιο τραπέζι ή να μιλήσουν μέσω μηνυμάτων σε μία live συνομιλία μαζί σου ή με το προσωπικό. Εννοείται πως το site καλό θα ήταν να το αναλάβουν επαγγελματίες του χώρου ώστε το αποτέλεσμα να είναι ανάλογο. Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για επαγγελματικές ιστοσελίδες στο kataskeuiistoselidwn.gr και να αποφασίσεις πως να κινηθείς.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ