Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για τον κορωνοϊό ενόψει Χριστουγέννων

17/11/2021
47 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Σε έκτακτη δήλωση για τον κορωνοϊό θα προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες αύριο Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού και τις επιδημιολογικές εξελίξεις ενόψει Χριστουγέννων.

Δεν μένουν παρά μερικές εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα, με την Ευρώπη να «βράζει» από τον κορωνοϊό και την πανδημία να «απειλεί» την περίοδο των εορτών, η κυβέρνηση ωστόσο συνεχίζει να αποκλείει τα οριζόντια μέτρα, επιμένοντας στο πρέσινγκ προς τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Οπως υπογράμμιζαν κυβερνητικές πηγές την Τρίτη, δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί η στρατηγική για την πανδημία, ούτε θα ληφθούν νέα μέτρα, την ώρα που στο σύνολό τους τα κράτη της Ευρώπης λαμβάνουν μέτρα προκειμένου να σώσουν τα Χριστούγεννα.

https://www.iefimerida.gr/politiki/ektakto-diaggelma-mitsotaki-pempti-koronoio?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1_ZvA-faT4XMuCi8UleH7hxG4qNhJPCKEjiN1bF_LqY9gITxFPeDoM0os#Echobox=1637139331

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 17/11 - 23:04
Πολιτική
Αχ φιλενάδα. τρέχω να προλάβω το ομορφοπαιδο. Λέει κάτι παραμύθια σαν να είναι αληθινά.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ