Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αδιανόητη πρόκληση από Τουρκία: Κράτησαν 20 λεπτά στον αέρα το κυβερνητικό αεροσκάφος με τον Νίκο Δένδια

15/10/2020
30 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ξεπέρασε κάθε όριο η Τουρκία. Κράτησε για 20 λεπτά στον αέρα το κυβερνητικό αεροσκάφος της Ελλάδας.

Οι Τούρκοι κράτησαν το βράδυ της Τετάρτης για 20 λεπτά στον αέρα το κυβερνητικό αεροσκάφος της Ελλάδας πάνω από τα σύνορα Τουρκίας-Ιράκ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο διπλωματικός ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Νίκος Μελέτης οι Τούρκοι αρνούνταν να χορηγήσουν άδεια υπερπτήσης στο σκάφος που μετέφερε τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια στην Αθήνα.

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Ιράκ.

Στο αεροπλάνο βρισκόταν και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης.

Η αποστολή είχε αιτηθεί και λάβει άδεια από τις τουρκικές Αρχές για να περάσει από τον τουρκικό εναέριο χώρο, κατά την επιστροφή στην Ελλάδα. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, την ώρα που το κυβερνητικό αεροσκάφος βρισκόταν πάνω από τη Μοσούλη -στα σύνορα Τουρκίας και Ιράκ- αρνήθηκαν να δώσουν την άδεια υπερπτήσης.

Η κίνηση αυτή από τις τουρκικές Αρχές ανάγκασε το κυβερνητικό αεροσκάφος να κάνει κύκλους για 20 λεπτά. Τελικά, έδωσαν άδεια προκειμένου να συνεχίσει το κυβερνητικό αεροσκάφος, περνώντας πάνω από το Ντιγιάρμπακιρ.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από την ελληνική πλευρά, τα καύσιμα δεν επαρκούσαν για να φτάσει το αεροπλάνο στην Αθήνα, εάν συνεχιζόταν αυτό το θρίλερ.

thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ