Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών την Τετάρτη - Ερχονται αποφάσεις για μουσική και ωράριο

07/06/2021
92 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για την πιθανότητα νέας χαλάρωσης των μέτρων έκανε λόγο ο κ. Εξαδάκτυλος, αναφερόμενος στην συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων την Τετάρτη.

Για την πιθανότητα νέας χαλάρωσης των μέτρων έκανε λόγο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, αναφερόμενος στην συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων την ερχόμενη Τετάρτη.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη και αν τα νούμερα το επιτρέψουν θα υπάρχει νέα χαλάρωση, χωρίς ωστόσο, όπως είπε να μπορεί να προβλέψει τις αποφάσεις της Επιτροπής.

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σημείωσε ακόμη ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη μουσική στην εστίαση και για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

"Περιμένουμε σαφή βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα μετά τις 15 Ιουνίου", είπε.


Για τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με το ενδεχόμενο να δοθούν προνόμια σε εμβολιασμένους, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι είναι γεγονός πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν άλλες δυνατότητες από τους ανεμβολίαστους. Ωστόσο, σημείωσε ότι "στη χώρα έχουμε πρόβλημα με τους άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί", τονίζοντας πως "οι δυο στους τρεις που έχουν εμβολιαστεί δεν είναι αφελείς".

Παράλληλα, ανέφερε με δεικτικό τρόπο για όσους δεν εμβολιάζονται πως "αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη ενημέρωση από ότι το επιστημονικό προσωπικό της χώρας τότε έχουμε πρόβλημα" και υπογράμμισε ότι "είναι πιθανό ένα τέταρτο κύμα αν δεν εμβολιαστούμε πλήρως".


https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ektakti-sunedriasi-tis-epitropis-ton-eidikon-tin-tetarti-gia-nea-metra-xalarosis/

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ