Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θύμα διπλής εμπρηστικής επίθεσης έπεσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος

03/02/2021
18 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς κάτω από δύο αυτοκίνητα (το ένα ιδιοκτησίας του και το άλλο της συζύγου του, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ), που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην Κηφισιά . Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές στα οχήματα και στον τοίχο του σπιτιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία κάτω από τα αυτοκίνητα βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε δηλώσεις έξω από το σπίτι του και δήλωσε χαρακτηριστικά:



«Οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας για άλλη μια φορά έκρυψαν τα άνανδρα πρόσωπά τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις, όχι μόνο απέναντι στους αντιπάλους τους, απέναντι και στις οικογένειές μας. Δεν θα νικήσουν και δεν θα φοβήσουν, ούτε αυτοί αλλά ούτε και οι διαχρονικοί πολιτικοί υποστηρικτές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών και του κατα συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό. Σήμερα απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου και της συζύγου του χτυπώντας με διπλό εκρηκτικό μηχανισμό το σπίτι και τα αυτοκίνητά τους. Το αυτοκίνητο του κ. Μπογδάνου καταστράφηκε ολοσχερώς και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.
Επιθέσεις τέτοιου είδους, εναντιον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στρέφονται κατα της Δημοκρατίας και αναμένουμε την ομόθυμη καταδική της δολοφονικής επίθεσης από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Ας κάνουν κάποιοι, έστω και καθυστερημένα, ό,τι δεν έκαναν στις προηγούμενες κλιμακούμενες επιθέσεις κατά των στελεχών και των βουλευτών του κόμματός μας. H σιωπή αποθρασύνει τους εχθρούς της δημοκρατίας. Η οργανωμένη πολιτεία θα πράξει ό,τι χρειάζεται ώστε οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.


gazzetta.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ