Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ι. Παππάς: Συγχαρητήρια για την ετοιμότητα στα νοσοκομεία Ρόδου, Κω και Καλύμνου

19/03/2020
42 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

«Θα ήθελα να συγχαρώ τις διοικήσεις, το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό των Γενικών Νοσοκομείων Ρόδου, Κω, Καλύμνου και των Κέντρων Υγείας των υπόλοιπων νησιών για την ετοιμότητα, την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό που έχουν δείξει τις δύσκολες ώρες που περνάει τόσο η Ελλάδα όσο και ολόκληρος ο κόσμος με την εξάπλωση του κορωνοϊού», αναφέρει ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς επισημαίνοντας επίσης τα εξής:
 
 «Στις επισκέψεις που είχα τις προηγούμενες μέρες σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο είχα την ευκαιρία να συναντήσω τους Διοικητές των νοσοκομείων, τους Διευθυντές των ΔΥΠΕ αλλά και πολλούς γιατρούς, διαπιστώνοντας και μόνος μου την προετοιμασία και την πλήρη ετοιμότητα των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας.
 
 Προχθές παρευρέθηκα σε σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη και τον επιστημονικό σύμβουλο του ΕΟΔΥ, λοιμωξιολόγο κ. Τσιόδρα. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, τα οποία σας καλώ να ακολουθήσετε αυστηρά, έτσι ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.
 
 Σε αυτό το σημείο θα παρακαλούσα όλους και ειδικότερα τους κατοίκους των Δωδεκανήσων να μην πανικοβάλλονται από δημοσιεύματα πιθανών κρουσμάτων στα νησιά μας και να ελέγχουν την εγκυρότητα των πηγών τους. Ήρθε η ώρα της ατομικής ευθύνης και της σοβαρότητας. Με ψυχραιμία και με σεβασμό στους συνανθρώπους μας, τηρούμε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και τα νέα μέτρα του υπουργείου Υγείας. Η επιστημονική κοινότητα παλεύει σύσσωμη και με αυτοθυσία να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και θα δαμάσει και αυτόν τον ιό, όπως τόσους άλλους. Δώστε τους χρόνο».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ