Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

N. Κανταρζής: Ο Κουτσόγιωργας δεν ήταν τίποτα μπροστά στον Χατζημάρκο

30/11/2020
66 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για αλαζονική και αυταρχική συμπεριφορά κατηγόρησε μέσω του sky την περιφερειακή αρχή και τον Γιώργο Χατζημάρκο ο περιφερειακός σύμβουλος της Συμμαχίας Νίκος Κανταρζής, ενώ αναφέρθηκε και στις πρωτοφανείς ενέργειες της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, να…εγκαλεί τους γιατρούς!

Ο κ. Κανταρζής υποστήριξε σχετικά ότι μόλις επιχειρήσει η αντιπολίτευση να φέρει στις συνεδριάσεις θέμα για έλεγχο στην περιφερειακή αρχή, δέχεται πρωτοφανή επίθεση και κλείσιμο των μικροφώνων από το προεδρείο, κάνοντας λόγο για αλαζονική συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

“Από το διαδίκτυο όπως αντιλαμβάνεται κανείς δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά…δε μπορούμε να σπάσουμε και τις οθόνες των υπολογιστών μας για να αντιδράσουμε σε αυτά που γίνονται. Σε ζωντανές συνεδριάσεις μετά τα μέτρα του lockdown, τα πράγματα θα είναι σίγουρα διαφορετικά. Αν είμασταν μέσα στην αίθουσα, θα είχαμε σηκώσει τα έδρανα. Ο…Κουτσόγιωργας δεν ήταν τίποτα μπροστά στον Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος είναι πολύ αλαζόνας“, είπε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Νίκος Κανταρζής, ζητούσε εξηγήσεις για την, όπως αναφέρει, δεύτερη φορά που δεν περιλαμβάνεται προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο το ζήτημα με την επέκταση των Κέντρων Υποδοχής προσφύγων σε Κω και Λέρο.

Μάλιστα υπογραμμίζει πως περιφερειακοί σύμβουλοι δεν τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημά τους για να μην «τσαλακώσουν» τις κομματικές τους ταυτότητες, δημιουργώντας έτσι τεράστιες δομές και ξοδεύοντας δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ σε νησιά που ήδη σηκώνουν δυσανάλογα το βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος, πληρώνοντας ακριβά το τίμημα της αδιαφορίας που επέδειξε και η Περιφέρεια.

“Δημιουργούν μία δεύτερη φυλακή στην Κω, σε ένα τουριστικό προορισμό”, είπε καταλήγοντας.

https://www.skyrodos.gr/ν-κανταρζής-ο-κουτσόγιωργας-δεν-ήταν-τ/?fbclid=IwAR0T7S6jMDxxbYV0wZtUtTkzmLBDCsQC-KbUwtkPm1mSrZFXlc9WRq8NNII


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ