Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Κόνσολας: Ανοίγει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας - Τουρκίας

05/02/2022
751 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για να ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια που συνδέουν τα ελληνικά νησιά με την Τουρκία.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κονσόλας, είχε αναδείξει το ζήτημα, αναφερόμενος στη σημασία που έχει το «άνοιγμα» της ακτοπλοϊκής σύνδεσης για τον τουρισμό των νησιών.

Το ζήτημα είχε συζητηθεί αναλυτικά και διεξοδικά στην τελευταία συνάντηση του κ. Κονσολα με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πλακιωτακη.

Με θετικές πλέον εισηγήσεις, αλλά και με τήρηση όλων των μέτρων, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί, επισήμως, η επανέναρξη των δρομολογίων που συνδέουν τα νησιά μας με την Τουρκία.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/02 - 06:05
Απαραδεκτοι
Με την υποτίμηση της τουρκικής λίρας,σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστεί.οιξεναγοι για να πουλήσουν εκδρομές,θα τους λένε μην ψωνίσετε τίποτα Ελλάδα.Θα τους βλέπουμε να επιστρέφουν Φορτωμενοι από Τουρκία,και εμείς θα αγωνιζόμαστε να πληρώσουμε το ΦΠΑ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/02 - 22:04
Ποτε όμως
Εγώ λέω να μην ξανανοίξει ποτε αυτή η γραμμή. Δυο χρόνια που δεν βλέπουμε τα μούτρα τους, έχουμε ησυχάσει ! Τέτοια πρεμούρα να ξανανοίξει αυτή η γραμμή δεν τη είδα για το ανύπαρκτο νοσοκομείο που έχουμε !
Αναγνώστες
Αναγνώστες 05/02 - 21:12
Τουρισμός
Να κάνουμε εισαγωγή από Ανατολάς της φονικής πανδημίας που καλπάζει ακόμη .
Κωστας
Κωστας 05/02 - 20:47
Απαράδεκτο
Την στιγμή που καθε μερα μας απειλούν την κυριαρχία μας, εβρος νησια,μεταναστευτικο. Εσείς θέλετε να στείλετε να συνδεθείτε. Βρε μην κάνετε τέτοια. Δρομο. Δεν θελουμε. Να μάθουν να σέβονται πρωτα κ αν ειναι καλη γειτονες τοτε κανεις κάτι τέτοιο
panosΑνώνυμος
panosΑνώνυμος 05/02 - 12:00
Lathos
To megalitero lathos poy ua mporoysate na kanetai sth sygkekrimenh periodo , krima ean to theorite kalo gia emas, megalo lathos !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ