Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ν. Ανδρουλάκης στο Ράδιο Πρώτο: Μαύρη ημέρα σήμερα-Δυσαρέσκεια με την στάση ευρωπαϊκών παραγόντων

25/07/2020
194 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ξεκάθαρα έδειξε την δυσαρέσκεια του απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης. Δήλωσε δυσαρεστημένος με την στάση των ευρωπαϊκών παραγόντων. Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και σχολίασε τις θλιβερές εξελίξεις γύρω από την Αγ. Σοφιά και τα ελληνοτουρκικά. 

Χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα μαύρη, μόνο για τους Έλληνες και τους χριστιανούς απανταχού της γης, αλλά και για όλους τους ανθρώπους που σέβονται την ιστορία, τον πολιτισμό και τη διαφορετικότητα.

« Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Υπήρξαν δηλώσεις και ενέργειες από πλευράς Μακρόν – Μέρκελ. Θέλουμε θεσμικά να πιεστεί η Τουρκία ειδικά οικονομικά. Η ένταση έχει προκληθεί διότι ο κ. Ερντογάν έκανε μία στροφή. Θέλει ισχυρή βούληση από πλευράς μας.»

Ο ευρωβουλευτής ερωτώμενος για τις παγκόσμιες διαμαρτυρίες για την μετατροπή της Αγ. Σοφιάς σε τζαμί απάντησε γνωστοποιώντας ότι σήμερα, αυτή την μαύρη και θλιβερή ημέρα, στους καθολικούς ναούς της Αμερικής θα υπάρξουν κάποιες προσευχές και ενέργειες. 

« Ο δυτικός τύπος έχει ενοχληθεί και δεν το κρύβει. Περιμένουμε από τους θεσμικούς παράγοντες να αναλάβουν δράση. Εάν ήταν ο Γιούνκερ, θα υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, διαμαρτυρίες και δεν θα το άφηνε έτσι. Η κα. Φοντερλάιν δυστυχώς δεν ύψωσε την φωνή που έπρεπε.»

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει στην Ευρώπη μία ενιαία φωνή και στάση απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. « Δεν το είχαμε ούτε με την Αγ. Σοφιά, ούτε με το Καστελόριζο. Πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις. Οικονομικές κυρώσεις.»

Τέλος ο ευρωβουλευτής συνέστησε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα και ειδικό σχέδιο για κυρώσεις προς την Τουρκία. 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ