Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές επειδή γ@@@σαμε τη μεσαία τάξη

12/01/2021
53 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μια αφοπλιστική παραδοχή του Παύλου Πολάκη για την εξόντωση της μεσαίας τάξης από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είδε το φως της δημοσιότητας και αναμένεται να συζητηθεί πολύ...

 Σε βίντεο που ανήρτησε η «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ, ο Παύλος Πολάκης, εμφανίζεται να «αδειάζει» τους συντρόφους του από το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για υπερφορολόγηση των μεσαίων στρωμάτων, που οδήγησε στην εκλογική ήττα του κόμματος το 2019.

Μιλώντας με το γνωστό ύφος του, ο πρώην υπουργός αναγνώρισε ότι τα στρώματα που κλήθηκαν να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος για να βγει η χώρα απο τα μνημόνια, χτυπήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στη φορολογία και το ασφαλιστικό.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στρώματα, τα οποία σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος του να βγούμε».

«Εμείς πηδ@@ στη φορολογία και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων. Το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε».

«Επειδή εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια πήραμε 32%, επειδή γαμησ@@ τους μεσαίους, πήραν οι άλλοι 40%».

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της ΝΔ για την παραδοχή του Παύλου Πολάκη:

«Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!»

reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ