Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Π. Πολάκης: Έσπασε την καραντίνα και το διαφήμισε στο Facebook - Να τον διαγράψει ο Τσίπρας ζητάει η ΝΔ

09/11/2020
79 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Παύλος Πολάκης διαφημίζει στο Facebook ότι έσπασε την καραντίνα και το γλέντησε σε φιλικό σπίτι

Ακραία πρόκληση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος έσπασε την καραντίνα χωρίς να λογαριάζει τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και το διαφήμισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Παύλος Πολάκης παραβίασε κάθε κανόνα μετακίνησης του lockdown και παραβρέθηκε σε τραπέζι που έκανε φίλος σύμφωνα με όσα γράφει ο ίδιος στην ανάρτησή του. "Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη", έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

"Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει" έγραψε επίσης στη λεζάντα των φωτογραφιών προσθέτοντας πως η "ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!"

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ανέβασε, οι παρευρισκόμενοι τρώνε και πίνουν χωρίς να φορούν μάσκες και χωρίς να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις. Η κίνηση του Παύλου Πολάκη φανερώνει πως ο ίδιος δεν δείχνει κανένα ίχνος σεβασμό στις συστάσεις των ειδικών ενώ προσδίδει συμβολική σημασία στην εν λόγω ενέργεια το γεγονός ότι διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μάλιστα η άκρως προκλητική ανάρτησή του γίνεται την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας κατακρίνει την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας ζητώντας παράλληλα υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να διαγράψει τον Πολάκη

"Ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν", αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

"Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ", καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ. 

thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ