Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τυχαία συνάντηση - Τι είπαν οι δύο πρώην Δωδεκανήσιοι υφυπουργοί τουρισμού

08/03/2022
150 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μία εντελώς απρόσμενη συνάντηση είχε ο τέως υφυπουργός τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης με τον τέως υφυπουργό τουρισμού της ΝΔ Μάνο Κόνσολα. Οι δύο πολιτικοί συναντήθηκαν τυχαία στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο το πρωί της Παρασκευής καθώς ήταν προσκεκλημένοι για συνέντευξη. 

Τι συζήτησαν; Μπορεί να βρίσκεται ο καθένας σε άλλο κόμμα όμως το ενδιαφέρον για τον τουρισμό, τα Δωδεκάνησα αλλά και τις εκλογές είναι στο κόκκινο. Δεν έγινε γνωστό εάν μπήκαν σε προεκλογικές κουβέντες, πάντως η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερο εγκάρδιο κλίμα. Λέτε να προκύψει και κάποια συμμαχία ή συνεργασία; Τίποτα δεν αποκλείεται αν και οι πολιτικές θέσεις των δύο πολιτικών είναι ξεκάθαρες. 

Σας θυμίζουμε πάντως ότι επί Υφυπουργίας του Μάνου Κόνσολα, είχε δεχτεί στο γραφείο του τον Γιώργο Νικητιάδη ως τομεάρχη τουρισμού του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ο πράσινος πρώην υπουργός εμφανίστηκε με μάσκα ΠΑΣΟΚ και η κουβέντα είχε γίνει σε πολύ εγκάρδιο κλίμα καθώς στο ίδιο γραφείο είχε βρεθεί για δύο χρόνια ο κ. Νικητιάδης.  

Πάντως οι δύο πρώην υφυπουργοί τα είπαν αρκετοί ώρα σε πολύ φιλικό επίπεδο στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο, κάτι που αποδεικνύει ότι υπάρχει πολιτικός πολιτισμός στα Δωδεκάνησα. 

Τέλος, ο ένας ευχήθηκε στον άλλον καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα αν και οι εκλογές είναι πολύ μακριά. Όμως τα στελέχη των κομμάτων ετοιμάζονται και βρίσκονται σε εγρήγορση σε περίπτωση που προκύψουν εθνικές εκλογές νωρίτερα.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/03 - 19:52
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΕΙΠΑΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ??ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΗΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕ ΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ 300 ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ