Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συντάξεις Ιανουαρίου - Οριστικό: Τότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι

17/12/2021
88 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με ενημέρωσή του ο ΕΦΚΑ ξεκαθαρίζει πότε θα κατατεθούν τα χρήματα στους δικαιούχους για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις στους συνταξιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και όχι την Παρασκευή, την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη δηλαδή, θα καταβληθούν τα χρήματα στους συνταξιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ. Αυτό επιβεβαίωσε ο ΕΦΚΑ που με επίσημη ενημέρωσή του αναφέρει πως οι υπόλοιπες θα γίνουν με βάση τον προγραμματισμό. 

Ο ΕΦΚΑ στο πλάνο πληρωμών που είχε ανακοινώσει ανέφερε πως οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών θα καταβάλλονταν τη Δευτέρα, αυτό σημαίνει πως τα χρήματα θα μπουν εκείνη την ημέρα το πρωί με τους δικαιούχους να τα «βλέπουν» στους λογαριασμούς το απόγευμα ή το επόμενο πρωινό.

Οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου 2022
  • Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

https://www.reader.gr/oikonomia/396225/syntaxeis-ianoyarioy-oristiko-tote-tha-plirothoyn-oi-syntaxioyhoi?utm_source=web_notifications&utm_medium=reader

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μικρές αγγελίες
Μικρές αγγελίες 17/12 - 14:50
Πανδημία
Μικρές αγγελίες. πουλάμε νεφρά συκώτι πνευμονία καρδία φρύδια ματόκλαδα. Δεχόμαστε να μπολιαστουμε αντί για σας όσες φορές θέλετε. Τηλεφωνίστε προλαβαίνετε .θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ