Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

4ήμερη εργασία με 6ωρη απασχόληση - Η λύση για την ακρίβεια που κατέθεσε ο Κρίτων Αρσένης

30/08/2022
77 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο Κρίτων Αρσένης, μεταφέροντας την πρόταση του κόμματος Βαρουφάκη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ζήτησε την κρατικοποίηση όλων σχεδόν των ΔΕΚΟ, 4ήμερη εργασία με 6ωρη απασχόληση, καθώς και κρατικές υπηρεσίες και επιδόματα για όλο τον πληθυσμό

Μια συνολική πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κατέθεσε την Τρίτη, 30 Αυγούστου, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δεν μοιάζει και πολύ εφικτή. Ο Κρίτων Αρσένης, μεταφέροντας την πρόταση του κόμματος Βαρουφάκη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ζήτησε την κρατικοποίηση όλων σχεδόν των ΔΕΚΟ, 4ήμερη εργασία με 6ωρη απασχόληση, καθώς και κρατικές υπηρεσίες και επιδόματα για όλο τον πληθυσμό.

Όπως έγραψε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 στο Twitter«Η δική μας απάντηση στην ακρίβεια: Ρεύμα, νερό, στέγη, παιδεία, υγεία, 6ωρη 4ήμερη εργασία και βασικό εισόδημα για όλους. Κοινωνικοποίηση των εταιριών ηλεκτρισμού, ύδρευσης, δημόσια στέγη για όσους δεν έχουν αξιοπρεπή κατοικία, δημόσια οικολογικά, δημοκρατικά, συμπεριληπτικά σχολεία».

Οι αντιδράσεις έπεσαν «βροχή», τα σχόλια έφτασαν τα 500 και πολλοί ειρωνεύτηκαν τον Κρίτωνα Αρσένη «γιατί προτείνει 6ωρη και όχι 5ωρη εργασία και... γιατί να μην γίνουν όλοι βουλευτές».


reader.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 05/09 - 14:32
Πολιτική
Για τους τεμπέληδες στην καφετέρια και τους βολεμενους βουλευτές ότι πρέπει. Οι μισοί Έλληνες να δουλεύουν και οι άλλοι να κάθονται σε βάρος των εργατικών ανθρώπων.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ