Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ B. Δωδ/σου για το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

10/06/2024
72 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου ευχαριστεί όλους και όλες που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές της 9ηςΙουνίου 2024 για την ανάδειξη των βουλευτών, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Και οι τέσσερις ευρωβουλευτές μας, στη θητεία που αρχίζει από εδώ και πέρα, θα προσπαθήσουν να προσφέρουν τα πάντα για να μπορεί να υπάρξει η Ευρώπη των πολλών και των λαών, η Ευρώπη για το περιβάλλον και την οικολογία, την κλιματική προσαρμογή, την αμυντική και στρατηγική αυτάρκεια και αυτονομία.

Υποσχόμαστε σε όλους τους πολίτες της Βόρειας Δωδεκανήσου, ανεξαρτήτως της επιλογής τους στις εκλογές της 9ηςΙουνίου 2024 ότι είμαστε εδώ για να ακούμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών των νησιών μας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την επίλυσή τους.

Προβληματιζόμαστε έντονα για το τεράστιο ποσοστό αποχής στις εκλογές της 9ηςΙουνίου 2024 και ανησυχούμε για την αύξηση των ποσοστών ακροδεξιών σχηματισμών τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Και τα δύο αυτά προβλήματα θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης και σχετικών αποφάσεων σε τοπικό αλλά και κεντρικό κομματικό επίπεδο.

Με βάση τα ποσοστά των κομμάτων:

Η Νέα Δημοκρατία χάνει 13 ποσοστιαίες μονάδες περίπου σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου 2023. Προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο, χρησιμοποιώντας πολλά τρικ και αυτό για να συνεχίσουν την ανάλγητη πολιτική πρακτική τους.

Στον  ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επιθυμούσαμε υψηλότερο ποσοστό, όμως το 15% είναι ένα ποσοστό εφαλτήριο για να βρεθεί ξανά το κόμμα μας σε τροχιά κυβερνώσας αριστεράς. Δεχτήκαμε πόλεμο και λάσπη από το σαθρό παλιό πολιτικό σύστημα και τα διάφορα συμφέροντα. Το ίδιο και ακόμα χειρότερα ο Πρόεδρος του κόμματός μας, Στέφανος Κασσελάκης. Παρόλα αυτά μείναμε όρθιοι και απογοητεύσαμε πολλούς που πίστευαν και ήθελαν τον αφανισμό μας. 

Με αίσθημα ευθύνης θα αναλύσουμε λεπτομερώς τα αποτελέσματα και θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, για να βάλουμε στοπ στην αλαζονεία του κυρίου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του. Να βάλουμε στοπ στην ανάλγητη και αντιλαϊκή πολιτική τους. 


Για το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Της Ν.Ε Β. Δωδ/σου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Δημήτριος Χασαπλαδάκης

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/06 - 15:17
Χασαπλαδακη
Άκου κύριε πρώην αμισθί αντιδήμαρχε Νισύρου και ΝΥΝ συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ. Όταν εσυ και κάποιοι άλλοι δηλώσετε πως δεν θα ασχοληθείτε ξανά με τη πολιτική τότε και μόνο τότε υπάρχει πιθανότητα να αυξήσετε τα ποσοστά σας. Είστε επιηκως αποκρουστικοί
Κοινωνία
Κοινωνία 11/06 - 13:03
Πολιτική
Φαίνεται πως η Λοατκη κοινότητα έχει πολλούς ψηφοφόρους και μέλη στα νησιά μας.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/06 - 23:35
Νεοδημοκρατης
Δάσκαλε,ο λαός της Δωδεκανήσου, της Κω και της Ελλάδας σας έφτυσε, δεν ψιχαλιζει..... Double score.. όσο έχετε μαζί με το ΠΑΣΟΚ έχει η ΝΔ.... Ολοταχώς για μονοψήφιο ποσοστό.... Μέχρι το 2027 θα το κλείσετε......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ