Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανοιχτή επιστολή υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Νικητιάδη

19/05/2023
135 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τα αδιέξοδα της χώρας και τα ακόμη μεγαλύτερα αδιέξοδα των νησιών μας, είναι γνωστά σε όλους. Υπολειτουργούντα ή υπό κατάρρευση νοσοκομεία, τεράστιες αυξήσεις καυσίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης, αυξημένος σε σχέση με την εποχή του ΠΑΣΟΚ ΦΠΑ, μεταναστευτικά κέντρα σε τουριστικούς προορισμούς, αδυναμία πρόσβασης σε πολλά νησιά μας, τεράστια ποσά για αεροπορικές και ακτοπλοϊκές μεταφορές, αναδεικνύουν την αδιαφορία της κυβέρνησης σε ένα Νομό, την Δωδεκάνησο, που συμβάλλει τα μέγιστα στον κρατικό κορβανά.
Μαζί με τα παραπάνω, έλλειψη οράματος για τους νέους ανθρώπους. Για τα παιδιά μας.
Αυτή η κατάσταση, μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Τα νησιά μας χρειάζονται ξανά μια δική τους, ισχυρή φωνή στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, είναι σήμερα το μόνο, δυστυχώς, κόμμα που δεν φωνασκεί.
Είναι το μόνο κόμμα που συναινεί όταν απαιτείται, βάζοντας το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδας μας, πάνω από το κομματικό συμφέρον.
Είναι το μόνο κόμμα που καταθέτει προτάσεις και προτείνει ρεαλιστικές λύσεις για μια διαφορετική πορεία της Χώρας.
Είμαι υποψήφιος, πιστεύοντας ότι μπορώ να συμβάλω καθοριστικά στη μεγάλη προσπάθεια για αλλαγή πορείας της χώρας μας και των νησιών μας.
Ζητώ γι’ αυτό, τη στήριξή σου, για να έχουμε ξανά φωνή στην Ελληνική Βουλή.

Με σεβασμό και Εκτίμηση
Γιώργος Νικητιάδης
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 20/05 - 00:01
Πολιτική
Άντε να έρθουν οι Νισύριοι ομογενείς πάλι να σε ψηφίσουν. Το ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων και της χρεοκοπίας σας περιμένει να το ξαναζήσετε. Μαύρο δαγκωτο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ