Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αντ. Γιαννικουρής, νέος Γενικός Γραμματέας ΤΕΕ: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου»

10/07/2024
57 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Για την εκλογή του στο προεδρείο της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), ο νέος  Γενικός Γραμματέας κ. Αντώνης Γιαννικουρήςδήλωσε:

  «Με τιμή και ευθύνη, αναλαμβάνω τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ). Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Γιώργο Στασινό, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως για την τιμητική επιλογή του. 

Η εκλογή μου σε αυτή τη θέση δεν αποτελεί μόνο προσωπική διάκριση, αλλά και μία ισχυρή δέσμευση για την προώθηση της ανάπτυξης και της προόδου του τόπου. Ως Γενικός Γραμματέας, θα εργαστώ με αφοσίωση και συνέπεια, για την επίτευξη των στόχων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). 

Η διαπαραταξιακή σύνθεση των οργάνων διοίκησης καταδεικνύει, ότι μόνο μέσω της συνεργασίας και της κοινής δραστηριότητας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου μας και για την κοινωνία γενικότερα. 

Το ΤΕΕκαι ο τεχνικός κόσμος θέλουν και μπορούν, να συνεχίσουν να συμβάλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους, με πραγματικές δουλειές, με βιώσιμη ανάπτυξη για την οικονομία και κοινωνικό μέρισμα για τους πολίτες. 

Με σαφή προσανατολισμό στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, μέσα από καινοτόμες δράσεις και προηγμένα πρότυπα, πιστεύουμε βαθιά ότι μια πράσινη και ψηφιακή Ελλάδα, που εφαρμόζει πολιτικές αιχμής και με τους μηχανικούς πρωταγωνιστές, την καθιστά ισχυρή. Σε αυτήν την κοινή προσπάθεια είμαι αποφασισμένος και εγώ, να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/07 - 22:42
Ουρανοκατέβατος
Αν δεν ήταν ο θείος σας πρώην υπουργός δε νομίζω να είσαστε εκεί που είστε σήμερα.ενσημα έχετε κολλήσει κάπου; ήρεμα ρωτάω.
Αναγνώστες
Αναγνώστες 11/07 - 06:53
Πολιτική
Νέος πολιτικός γυρολόγος με παρελθόν οικογενειοκρατειας
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/07 - 23:00
Πολιτικαντης
Σε βόλεψε κι εσένα ο Κουλης
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/07 - 18:12
απορία
γιατί πότε την αρχίσατε για να την συνεχίσετε ;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ