Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αντώνης Γιαννικουρής: «Αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε ξανά μαζί!»

27/04/2023
155 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Στις 7 Ιουλίου του 2019 η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί για μια ισχυρή Ελλάδα της προόδου και της ευημερίας, θωρακισμένη, με κυρίαρχη θέση στην Ευρώπη, με δυνατή φωνή στον παγκόσμιο χάρτη.

Το έργο της τετραετούς θητείας, έδειξε ότι ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της πλειοψηφίας των πολιτών που ζητά σταθερότητα, συνέπεια και ασφάλεια.

Τέθηκαν στόχοι που εκπληρώθηκαν, υπήρξαν λάθη και παραλείψεις που αναγνωρίστηκαν και διορθώθηκαν. Σε κάθε χρονική περίοδο της διακυβέρνησής της, η Νέα Δημοκρατία, κινήθηκε με μοναδικό γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και το μέλλον των Ελλήνων. Δεν έκρυψε τις αδυναμίες της, τις ανέδειξε, τις αντιμετώπισε και τήρησε τη δέσμευσή της για εξάντληση της τετραετίας, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Στοχοπροσηλωμένη στο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της χώρας, δεν μέτρησε ποτέ το πολιτικό κόστος.

Η δικαίωση θα φανεί στις κάλπες.

Σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον που θα γίνεται διαρκώς ολοένα και πιο πολύπλοκο, η Ελλάδα χρειάζεται μία ξεκάθαρη εντολή, χωρίς αστερίσκους, για να συνεχίσει να προχωρά μπροστά. Σταθερά, δυναμικά, αποφασιστικά, υπεύθυνα!

Στις 21 Μαΐου δηλώνω ΠΑΡΩΝ. Αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε ξανά μαζί!

Αντώνης Γιαννικουρής
Υπ. Βουλευτής Δωδ/σου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/04 - 00:56
Νεοδημοκρατης
Μίλησε ο γέρο ΨΙΤ,ι μεγάλος πολιτικός αναλυτής.Περιμενει πάνω από 10%, για συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και μέρα 25.Ουτε βουλευτή θα βγάλει τον συνομήλικο του, έτσι και πάμε σε δεύτερες εκλογές.Αντωνη συνέχισε και θα εκπλαγούν πολλοί από τους Ροδίτες βουλευτές.Οσον αφορά τον άλλο πολιτικό αναλυτή,τον Παυλίδη δεν θα τον φτάσει κανείς ποτέ σε ψήφους, χρόνια βουλευτής/υπουργός,μα πάνω από όλα συμπαραστάτης σε κάθε δοκιμαζομενο δωδεκανησιο σε θέμα υγείας.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@....
Πολιτικός αναλυτής
Πολιτικός αναλυτής 27/04 - 23:49
Πολιτική
Όνειρα θερινής νυκτός του Μαίου. Οι ψήφοι του θείου πέταξαν .
Ψιτ
Ψιτ 27/04 - 18:22
-
Ασε ρε μεγαλε..παιξε καλυτερα κανενα τζοκερ...την ιδια τυχη θα εχεις!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ