Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απαγόρευσαν στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ρόδου να μιλήσουν στην εκδήλωση-φιέστα

07/06/2024
48 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αποστειρωμένο περιβάλλον από τις «ενοχλητικές» φωνές των εργαζομένων του Νοσοκομείου για να μην τους χαλάσουν το «αφήγημα» για την πολιτική τους στην Υγεία επεδίωξαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου και ο Περιφερειάρχης στην εκδήλωση-φιέστα των εγκαινίων της ανακαινισμένης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Δεν επέτρεψαν στο χώρο που οι υγειονομικοί και όλοι οι εργαζόμενοι δίνουν την ψυχή τους καθημερινά να μιλήσουν οι εκπρόσωποι του σωματείου τους για τα προβλήματα που τους βασανίζουν. Απαράδεκτοι!

Δεν μας εκπλήσσει η αποστροφή τους στα αιτήματα και τις αγωνίες των υγειονομικών, αφού και πρόσφατα στο Περιφερειακό Συμβούλιο που η Λαϊκή Συσπείρωση  τα κατέθεσε, για να διεκδικήσει η Περιφέρεια την ικανοποίησή τους, την ίδια στάση κράτησαν. Την άρνηση να τα ψηφίσουν έδειξαν και οι άλλες δύο παρατάξεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. 

Η απάνθρωπη πολιτική στην Υγεία συνεχίζεται, δεν εξαφανίζεται από τις ζωές του κόσμου με επικοινωνιακές φιέστες για τις ελάχιστες παροχές. Είναι πολιτική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα που ενισχύουν διαρκώς την εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση της Υγείας.

Είναι ζήτημα αγώνα του λαού των νησιών να στηρίξει τα αιτήματα των υγειονομικών που παραμένουν τραγικά επίκαιρα!

·Της άμεσης στελέχωσης με όλο το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων που χρειάζονται για όλες τις δημόσιες δομές υγείας των νησιών. Η κυβέρνηση να ανακοινώσει προσλήψεις για όλες τις ειδικότητες και για όλες τις θέσεις, με σοβαρά οικονομικά και θεσμικά κίνητρα για τους νησιωτικούς προορισμούς.

·Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος επείγουσας ιατρικής (EKAB) με επαρκή στελέχωση, τεχνικό εξοπλισμό και μέσα μεταφοράς.

·Πλήρη εργαστηριακό και τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε σε κάθε νησί να έχουν τη δυνατότητα οι κάτοικοι πρόληψης και θεραπείας, χωρίς να αναγκάζονται να επιβαρύνονται με έξοδα για να μετακινηθούν σε κάποιο κεντρικό νοσοκομείο.

·Μονιμοποίηση όλου του προσωπικού (ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και βοηθητικό)με σύμβαση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και σημαντικές αυξήσεις στους μισθούς.

6/6/2024

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ