Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απάντηση της ΝΔ Κω σε Κ. Γαβαλά: Άδικες οι μομφές κατά της Κυβέρνησης και του Βουλευτή Γ. Παππά

01/08/2022
91 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με αφορμή την σχετική επιστολή της ιατρού του νοσοκομείου Κω κ. Γαβαλά,  με την  οποία κατηγορείται το κόμμα της ΝΔ, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, αναφορικά με την λειτουργία του νοσοκομείου Κω,  η τοπική μας οργάνωση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

  Γνωρίζουν όλοι στο νησί, ότι το νοσοκομείο της Κω αντιμετωπίζει προβλήματα. Επιπλέον δεν υπάρχει κανείς στο νησί που να μην ξέρει, ότι η λύση είναι ζήτημα μια στοχευμένης συνεργασίας διοίκησης και ιατρών. Αυτό που σίγουρα ισχύει, είναι ότι η παρούσα Κυβέρνηση, καλείται να διαχειριστεί και να βελτιώσει μια παθογόνα κατάσταση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, έχει προγραμματίσει την ανέγερση νέου νοσοκομείου, κάτι που εξαγγέλθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Μέχρι τότε, επιχειρείται η διαχείριση της κατάστασης από μια διοίκηση, η οποία, παρά την δυσχέρεια του νομικού πλαισίου, έχει την προοπτική διόρθωσης της υπολειτουργίας με την στελέχωση πολλών επιμέρους τμημάτων.

-Ενημερωθήκαμε επίσημα ότι δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ οι προσλήψεις δέκα (10) μονίμων υπαλλήλων βάσει της προκήρυξης 6Κ/2020. 

Συγκεκριμένα, οι νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι ανήκουν στις ειδικότητες :

ΤΕ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΔΕ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

ΥΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ

ΥΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ

Όλοι οι παραπάνω νεοπροσληφθέντες, αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία την ερχόμενη εβδομάδα.

 Μας ενημέρωσαν επίσης για την ανάγκη συνεργασίας με το ιατρικό προσωπικό, η οποία μερικές φορές καθίσταται ελλειμματική χωρίς λόγο.

 Άρα τούτη την ώρα που βρισκόμαστε στο μέσο της τουριστικής περιόδου, δεν ωφελούν τοποθετήσεις που υπαγορεύονται από μικροκομματικές εξαρτήσεις και σκοπιμότητες οι οποίες οξύνουν την αντιπαλότητα  και απομακρύνουν τις λύσεις.

  Συνεπώς οι μομφές εναντίον της κυβέρνησης, του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και του τοπικού Βουλευτή κ. Ιωάννη Παππά, είναι παντελώς άδικες και δείχνουν μια πρόθεση υποβάθμισης του έργου και των προσπαθειών τους, με καταφανέστατη την πρόθεση της κ. Γαβαλά να αδράξει πολιτευτικά οφέλη.

 Εμείς ως τοπική της ΝΔ υπερασπιζόμαστε την κριτική όταν γίνεται καλοπροαίρετα, με πρόθεση την βελτίωση των πραγμάτων. Την καταδικάζουμε απερίφραστα όμως, όταν γίνεται για άλλο λόγο. Ιδίως όταν ενόψει εκλογών γίνεται ευδόκιμο πεδίο ανάδειξης υποψηφίων και τόπος αντιπαράθεσης πολιτευτών.

Τότε ξεφεύγει από την δικαιολογητική της βάση και γίνεται ύβρις.Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαρία Ψύρη  Μουζουράκης Κωνσταντίνος 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ