Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αποχώρησε και ο Ντίνος Γιαννάκος από το ΣΥΡΙΖΑ Κω

15/11/2023
143 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. με αναγκάζουν να αποστασιοποιηθώ και να τα καταγγείλω ανοιχτά ως αποτέλεσμα καταστρατήγησης καταστατικών λειτουργιών με μονομερείς ρητορικές προτροπές (του νέου) Προέδρου. Η μέχρι σήμερα στάση του απέναντι στο πρωτόγνωρο εσωκομματικό πρόβλημα -που επέφερε η παρουσία του, οδήγησε στη ρήξη και τη διάσπαση, κατάσταση που θα έπρεπε να προβλέψει και να προλάβει, ήταν ‘’σε όποιον αρέσουμε’’ δείχνοντας με πρωτόγνωρη ασέβεια σε ιστορικά  στελέχη σύμβολα της Αριστεράς την έξοδο.

Σε καταστάσεις και κελεύσματα ξένα στις μέχρι σήμερα λειτουργίες του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. αλλά και την προσωπική μου ιδιοσυγκρασία, δηλώνω ότι αρνούμαι να υπηρετήσω παρόμοιες διασπαστικές τακτικές γι αυτό και καταθέτω δημόσια την αποχώρησή μου και ζητώ την διαγραφή μου από τα μητρώα Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Κω.  

Ευχαριστώ τον Αλέξη Τσίπρα που με ενέπνευσε σε αυτό τον ωραίο και έντιμο αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης, στην αγωνία των Ελλήνων για μια αξιοπρεπή ζωή, όπως και όλους τους συντρόφους τοπικά για την αγαστή συνεργασία μας μέσα στα συλλογικά όργανα τα δώδεκα σχεδόν τελευταία χρόνια. 

Με εκτίμηση

Ντίνος Γιαννάκος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/11 - 18:18
ΑΧΛΑΔΙΑ
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/11 - 16:56
Νεοδημοκρατης
Θα πάρει μαζί του και το έτερον ήμισυ του;Την προυπαντιστρα της Τασίας, Μπαλτά, Μουζαλα και των άλλων ΜΚΟ το καλοκαίρι του 2015; Κοίτα ρε κάτι άτομα που είχαμε εναποθέσει τις ελπίδες μας.Ρε, διάλυση το ταχύτερο δυνατόν, όλα εδώ πληρώνονται για αυτά που κάνατε με τον Μπούλη Καμμένο.Εκεινος διέλυσε, σειρά σας τώρα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ