Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

B. Υψηλάντης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου: Η Κως στέλνει μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας της ΝΔ

10/05/2023
653 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Κω, στην οδό Αρτεμησίας 50, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στα Δωδεκάνησα, Βασίλης Υψηλάντης.

Στην ομιλία του ο κ. Υψηλάντης, ευχαρίστησε τους πολίτες της Κω για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια τόσο στη ΝΔ, όσο και στον ίδιο προσωπικά, δεσμευόμενος ότι θα παλέψει και τη νέα τετραετία για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κως και τα νησιά μας.

Όσον αφορά την Κω, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε ο ίδιος για να επιλυθούν διάφορα προβλήματα, αλλά και να προχωρήσουν διάφορα έργα, τονίζοντας τα έργα της ΔΕΥΑΚ που βρήκαν χρηματοδότηση, την είσοδο της Κω στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το Μεταπτυχιακό Τμήμα Σπουδών, την αναβάθμιση του οδικού δικτύου με τη συνεργασία της Περιφέρειας, ενώ για το νέο νοσοκομείο, ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει ξεχάσει την δέσμευση που έδωσε στους πολίτες της Κω και ότι αυτό θα υλοποιηθεί.

Κλείνοντας, ανέφερε «η Κως σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας της ΝΔ», καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν στις εκλογές της 21ης Μαϊου τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ για να συνεχίσουν το έργο τους.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/05 - 14:08
Προς έλεος
Ευτυχώς που δεν ψηφίζουν μόνο οι Κωοι ή οι αναγνώστες της σελίδας.Νομίζετε ότι επειδή εδώ και στην άλλη σελίδα γράφετε ότι θέλετε, νομίζετε ότι διαμορφώνετε άποψη;Η κυβέρνηση και το αποτέλεσμα βγαίνει από την πρωτεύουσα, από ανθρώπους της εργασίας και του μόχθου.Οχι από κακομαθημένα του νεοπλουτισμου και του πληκτρολογίου.Ξυπνηστε.......
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/05 - 06:45
Έλεος
Μην λέτε βλακιες Κως δεν είναι μόνο τα 30 άτομα που ήρθαν είναι αλλά 40.000 άτομα. Μην αμαυρώνεται το νησί με τις βλακείες σας

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ