Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δ. Γάκης στον RV: Ο κύκλος κλείνει. Ήμουν ο πρώτος Βουλευτής της Αριστεράς στα Δωδεκάνησα, θα είμαι και ο τελευταίος…

26/06/2023
195 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Ήμουν ο πρώτος Βουλευτής της Αριστεράς στα Δωδεκάνησα και έχω την εντύπωση ότι θα είμαι και ο τελευταίος, δήλωσε στον Real Voice 99.5 ο πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές, Δημήτρης Γάκης, φανερά απογοητευμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου.

Ο πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου, Ρένα Παυλάκη και Νατάσα Παμπρή, δε μάσησε τα λόγια του για τη συντριβή που υπέστη το κόμμα του, λέγοντας ότι “κλείνει αυτός ο κύκλος και θα ανοίξει ένας άλλος στο κόμμα. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δε θα εκφράζει την Αριστερά, αλλά τον κεντροσοσιαλιστικό χώρο. Για πρώτη φορά η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει εκλέξει 50 βουλευτές”, σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε ότι ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να “απογαλακτισθεί” από την κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ φοβάμαι πως δεν θα εκφράζει την κεντροαριστερά και θα είναι ένα κέντρο-σοσιαλιστικό κόμμα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης υποστήριξε ότι “δεν μπορείς να πας με παλιά υλικά, αρκεί τα νέα (υλικά) να μην είναι δεύτερης ποιότητας.

Σαφέστατες αιχμές άφησε ο κ. Γάκης και για την έλλειψη συντροφικότητας στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια στο κόμμα, κάνοντας λόγο για οικογενειοκρατία και συστήματα που ευνοούν συγκεκριμένες υποψηφιότητες: “Αυτά τα πληρώνεις αν δεν έχεις δομές”, όπως είπε.

Η έννοια της συντροφικότητας έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό στο κόμμα και έχει αντικατασταθεί με προσωπικά συμφέροντα, με ομάδες άσκησης εξουσίας, με ομάδες οικογενειοκρατίας και διάφορα άλλα φαινόμενα τα οποία θα έχουμε καιρό να τα πούμε, τόνισε χαρακτηριστικά.

‘Βλέπω το χώρο λίγο διαφορετικό από ότι είναι σήμερα, σε αυτή τη φάση με άλλο αρχηγό προοπτικά με επαναφορά ξανά του Αλέξη Τσίπρα στο πολιτικό προσκήνιο ίσως μετά από μία τετραετία. Πρέπει να απογαλακτιστεί από την κοινωνία ο Αλέξης Τσίπρας γιατί είναι πολιτικό μεγάλο κεφάλαιο και δεν πρέπει να φθαρεί στην καθημερινότητα και σε μία διαδικασία από τη μία ήττα στην άλλη”, υπογράμμισε ο κ. Γάκης.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/06 - 00:19
Νεοδημοκρατης
Όταν έλεγες ότι:"δεν είναι κατασχέσεις αλλά αφαίρεση χρημάτων από κάποιους λογαριασμούς "σε ποιους απευθυνοσουν;Ρε πάτε καλά;Και λιγότερο από 17% έπρεπε να πάτε.Τελειωσατε ,αποδειχθηκατε λίγοι και επικίνδυνοι......
ΚΩΟΣ
ΚΩΟΣ 26/06 - 22:12
Έληξε
Πώς βρε Δημήτρη να πάτε μπροστά όταν η Λιτσάρα έπαιρνε τηλέφωνο σε μέλη του ΠΑΣΟΚ και τους έλεγε πως αν ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις Κυρίτση. Από κάποιον Γιώργο πήρε την κατάσταση με τα τηλέφωνα και άρχισε τον αγώνα. ΣΥΡΙΖΑ και Καματερο τους έλεγε. Αυτά τα ξέρει και ο ΜπάρμαΓιωργος . Γι αυτό και η Κάλυμνος στις δεύτερες σας μαύρισε. Έτσι για να ξέρεις τι έγινε εδώ.
Χατζηνικολαου Σπυρος
Χατζηνικολαου Σπυρος 26/06 - 22:01
Τι να πεις τωρα
Δεν λέτε να καταλάβετε ότι δεν χάσατε επειδή δεν είχατε πρόγραμμα,ούτε ότι η ΝΔ είχε κάτι καλύτερο να πει, απλά ο κορμός σας οι παλιοι πασοκοι γύρισαν σπίτι τους και το κακο για σας θα μείνουν εκεί όποτε εσείς θα πάτε στο 6% που παραδοσιακά ειχατε
ΚΩΟΣ
ΚΩΟΣ 26/06 - 21:52
Κρίμα.
Με τον Καματερο που πήγαινες. Δεν το ήξερες, δεν ρώταγες. Μέχρι και τροπολογία για να οικοδομήσει στην θάλασσα κατέθεσε. Πούλησε τον Λαφαζάνη για την τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο. Περίμενες να τον ψηφίσει ο κόσμος. Ο άνθρωπος που δεν έχει κεράσει έναν καφέ. Στην εκκλησία έβαζε τα κόκκινα κέρματα. Αυτόν τον είχαν βουλευτή, μα κανένας δεν τον είδε. Μόνο όταν χειροκροτούσε σηκώνονταν όρθιος για να φαίνεται. Τέτοιος είχατε πολλούς.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ