Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δημήτρης Γάκης: Αντινησιωτική πολιτική η κατάργηση των Κέντρων Νεοσυλλέκτων στην Κω και στη Ρόδο

21/08/2023
37 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στις 28 Μαρτίου 2023 με δελτίο τύπου είχα καταγγείλει την μεθόδευση-απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να καταργήσει τα κέντρα νεοσυλλέκτων στην Κω και στη Ρόδο.
ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ φορέας δεν ενδιαφέρθηκε τότε για εκείνη την καταγγελία. Άφησαν τα πράγματα να εξελιχθούν σα να μη συνέβαινε τίποτα. Αλλά …έτσι έπρεπε να κάνουν, έπρεπε να στηρίξουν την πολιτική της Κυβέρνησης και να μην της τσαλακώσουν το ίματζ.

Και σήμερα τα βρίσκουμε ολα μπροστά μας. Και πάλι όμως πολύ μαλάκα περνάει το θέμα αφού τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν το προβάλουν.
Γιατί πρέπει πάντα να ενεργούμε έτσι, μόνο μπροστά σε τετελεσμένες αποφάσεις;

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος 28-3-2023

 

Η κατάργηση των κέντρων νεοσυλλέκτων σημαίνει αντινησιωτική πολιτική.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Γάκης μετά από πληροφόρηση ότι τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων σε Ρόδο και Κω πρόκειται να κλείσουν αρχές του καλοκαιριού προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Είναι ανεπίτρεπτο η κυβέρνηση Μητσοτάκη να σχεδιάζει το κλείσιμο των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων σε Ρόδο και Κω, μια απόφαση που θα πλήξει τη Δωδεκάνησο και τους κατοίκους της. Η παρουσίαση των νεοσυλλέκτων στα δυο νησιά έδωσε οικονομική ανάσα τις οικογένειες τους ενώ τόνωσε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών σε μια περιοχή εθνικά ευαίσθητη . Η μετακίνηση των νέων στρατευσίμων από τα νησιά μας σε άλλες περιοχές της χώρας δημιουργεί ένα ακόμη οικονομικό βάρος στις οικογένειες τους που με την οικονομική κρίση αδυνατούν να ανταποκριθούν. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να αναθεωρήσει άμεσα την απόφαση του που υποβαθμίζει τη Δωδεκάνησο και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους νησιώτες.
Έτσι αντιλαμβάνεται τη νησιωτικότητα η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Δημήτρης Γάκης πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου ΣυΡιζΑ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ